Home + Plog | Zo vierden wij Eerste Kerstdag

Plog | Zo vierden wij Eerste Kerstdag

Aan het begin van dit jaar voelde Kerst nog mijlenver weg. Toch zit de eerste kerstdag er alweer op en die vierden we, zoals bijna iedereen, thuis. Normaal zijn we in ons favoriete hotel, maar dit keer vierden we onze eerste Kerst in dit huis. Het was een heerlijke, relaxte dag en we hebben ons prima vermaakt. Ik heb ook lekker veel foto’s gemaakt dus kijk je mee naar onze Eerste Kerstdag?

Ochtend

Floris laat even zien hoeveel speelgoed hij gisteravond heeft gehad, het is zoooooveel 😉

En het ligt alweer overal 🙈.

Ik begin met het dekken van de tafel voor het kerstontbijt.

Patrick bakt broodjes en kookt eitjes.

Aan het einde van de ochtend wordt onze bestelling bezorgd. Eigenlijk is het een ontbijt, maar wij gebruiken hem voor de lunch. We bestelden deze bij een cateringbedrijf in onze wijk en wat was het goed en lekker. Zeker een aanrader!

Middag

Lunch! De jongens vinden het heerlijk. Vooral de pancakes die Milan opeet met de verse slagroom.

Bobby heeft inmiddels zijn plekje gevonden hier in huis en heeft inmiddels zijn eigen huis. Toen ik van Bobby een foto maakte moet ik er van Floris nog eentje maken met hem erbij.

In de middag besluiten we een wandeling te maken door de wijk. We wonen in een prachtige wijk met veel groen en water en zijn ons heel goed aan het oriënteren over wat we eventueel willen in een volgend huis en in welke straat we wel of niet willen wonen. Het is heerlijk om even buiten te zijn.

Avond

Mijn ouders eten vanavond bij ons en we zetten de pizzarette aan. Het was heerlijk en de jongens vinden het altijd fantastisch. Ook heel leuk om te doen op oudejaarsavond!

Blurry, but perfect want we hebben het gezellig. Top 2000 op de achtergrond en niets meer aan doen 👌🏻. Hoe was jullie eerste kerstdag? Ik hoop dat deze, ondanks alles heel erg fijn was. Fijne tweede kerstdag gewenst!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *