Home + Plog | Shoppen in Amsterdam, uit eten en naar de schouwburg!

Plog | Shoppen in Amsterdam, uit eten en naar de schouwburg!

Ja, en dat allemaal op één dag 😉 Ik moet zeggen dat ik altijd een beetje de kriebels krijg van het woord ‘me-time’. Ik kan dat iedere dag wel inplannen, al is het maar een half uurtje ’s avonds op de bank. Ik houd van drukte en reuring en ik vind het fijn om lekker bezig te zijn. Ik hoef niet zo nodig speciaal tijd voor mijzelf. Dat heb ik ook als ik blog, dat is voor mij ook ontspanning. Maar goed, het is wel erg lekker als je je een dagje helemaal nergens druk om hoef te maken. Dát vind ik wel heel erg fijn!

En fijn was het, want ik ging ’s morgens met mijn moeder al naar Amsterdam om heerlijk te shoppen. Super gezellig natuurlijk. Daarna weer naar huis waar Milan en opa een mannendag hadden en Patrick lekker thuis wat klusjes deed. Daarna ging ik uit eten met wat moeders van school en vervolgens gingen we naar de schouwburg voor een toneelstuk (komedie) die geregisseerd werd door een andere moeder.

Kijk je mee naar deze fijne dag?

Goedemorgen Amsterdam! Er was code geel opgegeven, maar daar hebben wij helemaal niets van gemerkt. We hebben de hele dag zon gehad en het was gewoon warm!

We begonnen in de zon op het terras met koffie, muntthee en heerlijk gebak. Wat hebben we het toch slecht 😉

Toen we terug liepen om te gaan shoppen kwamen we een poortje tegen. Wij werden nieuwsgierig en liepen er doorheen. We kwamen terecht op het Begijn hof en troffen daar deze verrassing aan. Wat een mooi kerkje!

Shopping time! Ik vertel je later deze week in een shoplog wat ik allemaal heb gekocht 😉

De sneaker hemel 😉 Niet voor mijzelf, maar deze gave Nike’s zijn voor mijn moeder. Hoe cool is dat?! Mijn moeder vermoord me als ze dit leest, maar ze is de 65 al gepasseerd. Toch ziet ze er niet zo uit en is ze vaak hipper dan ik!

Tijd voor wat te drinken en te eten. De broodjes kregen we op plastic bordjes, want de vaatwasser was kapot haha. Het smaakte er niet minder om hoor!

Toen we thuis kwamen bleken Milan en opa er een echt feest van te hebben gemaakt. Milan schijnt zelfs nog te hebben gezegd dat het wel lekker was zo zonder gezeur van “die vrouwen” (en bedankt hè?). Hij had een fijne dag vol ijsjes, gebak, visfrietjes met opa. Ze hebben gevist, boefje gespeeld en het huis volgehangen  met grote ballonnen. Zo simpel kan het zijn voor een kind.

Eenmaal thuis kon ik nog even bijkomen en bijkletsen met Milan en Patrick. Daarna fietste ik naar de stad om uit eten te gaan met moeders van school. Ik koos voor de gevulde ravioli en die was heerlijk!

Daarna gingen we naar de voorstelling ‘Wie heeft het nu weer gedaan?’. Het was zo ontzettend leuk en grappig, we hebben echt gelachen! En zelfs Froukje de Both zat in de zaal.

Ik ging ’s morgens om 8.00 uur de deur uit en kwam er om 23.00 uur weer in. Ik was kapot na zo’n lange dag, maar wat was het gezellig! En mijn moeder en ik gaan vaker shoppen in Amsterdam!

Hoe was jullie weekend? Ook zo genoten ondanks code geel 😉 Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 31 mei 2016 / 07:31

    Wat super leuk een dagje Amsterdam! En wat een hippe gympen! Afgelopen weekend hadden wij een pensioenfeestje van mijn vader en verder hebben we genikst.