Home + Plannen | HEMA heeft een te gekke, nieuwe planner collectie!

Plannen | HEMA heeft een te gekke, nieuwe planner collectie!

Heb je ooit genoeg planners, agenda’s en boekjes? Ik vind van niet. En ik heb het al vaker gezegd; ik kan altijd wel een reden bedenken waarvoor ik een planner of notitieboekje nodig heb. En als ik dan toch bezig ben, dan zijn pennen en stickers natuurlijk ook erg handig om overzicht te creëren. Da’s logisch ?. Patrick zal deze hobby nooit begrijpen, maar de meeste vrouwen gelukkig wel. Ik moet zeggen dat ik mij de laatste tijd prima in heb kunnen houden, maar toen was daar de nieuwe planner collectie van HEMA

De nieuwe planner collectie heet ‘Happy’ en zo ziet deze er ook uit. Allemaal vrolijke kleurtjes (veel roze!), mooie pennen en gave stempels en stickers. Mijn “planner hart” gaat daar nog sneller van kloppen, want het is pas echt als alles met elkaar matcht ☺️

Van een levensplanner tot een maaltijdplanner

Je doelen concreet maken om vervolgens de stappen die je daarvoor moet zetten te plannen. Mindmappen, maar ook stilstaan bij de leuke dingen die gebeuren. Het zit allemaal in de levensplanner van HEMA. Hij is roze, heeft een mooie, harde kaft en als je hem daadwerkelijk bijhoudt is dit jouw Bijbel voor het komende jaar. Hiermee ga jij je doelen wel behalen. Ik heb hem doorgebladerd en hij is echt heel erg fijn. De levensplanner kost €9,- en je shopt hem hier.

Dan de maaltijdplanner. Deze kun je ophangen met de magneetstrips aan de achterkant, maar je kunt hem ook gewoon neerzetten of neerleggen.

Deze planner is niet alleen handig, maar je maakt hiermee ook meteen je boodschappenlijstje. Vervolgens kun je daar een budget aan hangen en ben je je veel meer bewust van wat je eet en hoeveel je daaraan uitgeeft. De maaltijdplanner bestaat uit 120 pagina’s en kost maar €5,-. Je vindt hem hier.

De bureau dagplanner

Dit is mijn favoriet. Ik vind deze zo ontzettend gaaf! Deze is ideaal voor op het werk of thuis tijdens drukke periodes voor Mamablogger zoals nu. Heel veel opdrachten met bijbehorende deadlines, veel uitzoekwerk en de gewone blogs gaan ook door. Omdat je deze planner rechtop kunt zetten zie je in één oogopslag wat je nog moet doen en wat er al is gedaan. Deze kost €5,- (ook leuk om cadeau te geven) en je vindt hem hier.

De money planner

Deze heb ik in ons filiaal helaas niet gezien anders had ik hem zeker gekocht, want ik zoek nog een goede planner voor onze spaardoelen. Zo ziet hij er in ieder geval uit:

Deze geldplanner kost €6,- en vind je hier.

De dag-, week- en maandplanners

Dan hebben we nog de papieren dag-, week- en maandplanners. Deze blokken bestaan ieder uit 240 pagina’s en kosten €3,- per blok. Hier kun je dus wel een tijd mee vooruit. Handig om naast je neer te leggen en lekker op te krabbelen. Je vindt deze papieren planners hier.

De gewone planner met confetti print

Deze planner bevat eigenlijk een mix van de planners uit de rest van de collectie. De planner bevat een gewone agenda (zonder data waardoor je altijd kunt beginnen), to do lijstjes, ruimte voor notities, weekplanners en maandplanners. Achterin kun je ook papiertjes kwijt. De planner bestaat uit 400 pagina’s en kost €6,-. Je shopt deze hier.

Om je planner op te leuken

Stickers, stempels, brush pennen en stencils. HEMA maak de collectie compleet met deze spulletjes om je planners in te vullen en op te leuken.

Je kunt deze planners voor jezelf kopen en gebruiken, maar wat leuk hieraan is dat je hiermee ook cadeausetjes kunt maken. Je kunt er zelfs juffenbedankjes mee maken!

Ik ga nog even achter de geldplanner aan en hoop dat jij blij bent met deze tip.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 Reacties

 1. 23 februari 2020 / 10:07

  Oh wat een leuke planner spulletjes allemaal, vooral de dagplanner vind ik erg handig !

  • 23 februari 2020 / 11:14

   Ja, die is leuk hè? Die wil ik eigenlijk ook, net als de geldplanner 😉

 2. Bianca
  23 februari 2020 / 16:14

  Leuke tip zeg. Ik heb net de structuurjunkie light besteld ga daar lekker mee aan de slag als agenda.
  Maar die mealplanner die ga ik zeker halen lijkt me erg leuk en vooral handig.

 3. Christine
  23 februari 2020 / 16:29

  Wat een geweldige planners, mijn stationaryhart gaat hier sneller van kloppen!!
  Ik houd er enorm van om alles op papier bij te houden, voor mij ook opschrijfboekjes en papieren agenda’s please.. behalve.. bij de geldplanner. Ik heb er even naar gekeken, maar hierbij blijft mijn voorkeur juist uit gaan naar digitaal.
  Als je een beetje handig bent met Excel (vast wel ;)) dan is het echt een aanrader om alles bij te houden in het bestand van AadActief, een Excelsheet ontwikkeld door de partner van Adrianne Hooimeijer van het blog Aad Actief. Ik heb ook het bijbehorende boek voor mijn verjaardag vorig jaar gekocht (mag je zo lezen van me als je wilt) en het is een heel fijn bestand omdat het automatisch in beeld brengt waar al je geld per categorie naar uitgaat, hoe het er voor staat met sparen etc. Je moet daarvoor wel elke in- en uitgave gecategoriseerd in het bestand ‘inboeken’, maar het werkt fantastisch vind ik om inzicht in je uitgaven te krijgen! Ook voor onze spaardoelen was ik ermee begonnen. En het werkt goed voor ons!

  • 24 februari 2020 / 19:32

   Hoi!

   Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo handig ben met Excel als ik zou willen. Ik ben wel heel benieuwd naar de sheet en het boek. Kan ik alleen maar van leren en we hebben nog wel wat spaardoelen 😉

 4. 26 februari 2020 / 22:23

  Ik begin morgen met werken en miste nog een agenda. Ben vandaag overal wezen kijken inclusief de HEMA, maar zonder resultaat. Wel vond ik ongeveer 30 soorten notitieboeken… 😛 Dus deze planners gingen erg hard hier in de buurt!