Home + Photodiary | Drukke zaterdag 28-03!

Photodiary | Drukke zaterdag 28-03!

Gisteren was een drukke dag. Deze begon met de open huizen route die ongeveer ieder half jaar landelijk wordt georganiseerd. Ik doe ook bijna altijd mee. Niet met mijn eigen huis, maar ik word gevraagd door de plaatselijke makelaar om in één van de huizen die bezichtigd kunnen worden, te gaan zitten en bezoekers binnen te laten. Dit doe ik nu zo’n zes jaar en het verveelt nooit!

Sterker nog, voor mij is het me-time. Boek, tijdschriften en tablet mee en ik kom die vier uurtjes moeiteloos door! Zodra de bezoekers binnen komen maak je een praatje en is het eigenlijk heel gezellig. Hierna moest ik alweer snel door naar Den-Haag waar mijn nichtje de Elfstedentocht moest schaatsen. Ja, je leest het echt goed.

Dus een leuke dag om je mee te nemen dacht ik zo!

Ik heb veel foto’s gemaakt, dus sit back, relax en kijk lekker mee naar deze photodiary op deze druilerige zondag.

Ik ben net wakker en mijn nieuwe iPad die ik heb gekregen van Netflix, ligt naast mij op mijn nachtkastje. Ik kan nog even lekker rustig wakker worden en kijk nog een aflevering van Unbreakable Kimmy Schmidt. Hilarisch!

Dan is het tijd om naar beneden te gaan. Terwijl M en manlief naar beneden gaan, maak ik de bedden op, doe ik de gordijnen open en zet ik lekker de ramen open. dit is het uitzicht vanaf onze slaapkamer.

Als ik dat gedaan heb staar ik nog minstens tien minuten naar het kledingrek van M. Wat trek ik hem vandaag aan? Het wordt de set op de rechter foto, altijd goed.

Dan gaan M en ik ontbijten. Manlief kan dat niet zo vroeg, dus hij besluit om lekker vroeg boodschappen te gaan doen. Ik had het lijstje al klaarliggen dus hij kon al snel op pad!

Manlief is naar de Appie en ik was even de vaat weg. M is ondertussen druk met zijn nieuwe Thomas de trein banen die we vrijdagavond voor een prikkie hebben gescoord via Marktplaats. Daarna maakt M nog wat selfies met mijn telefoon 😉

Dan komt manlief alweer thuis en M kan niet wachten om hem in zijn pyjamaatje te helpen met het uitpakken van de boodschappen.

Deze foto kon niet ontbreken, want komt er ooit weleens een einde aan die was?! Deze is net klaar en gaat de droger in. Ondertussen draait de volgende was ook alweer.

Terwijl ik nog een blog schrijf zijn manlief en M inmiddels al boven om om de kamer van M is in elkaar te zetten. Kun je al zien wat het is? Ik vertel je er snel alles over inclusief foto’s van het eindresultaat!

Nadat ik heel erg moest opschieten om om 10.30 uur bij de makelaar te zijn ben ik eindelijk rond 10. 45 uur in het huis waar ik de komende uren doorbreng. Ik hoop natuurlijk op heel veel bezoekers voor de eigenaren. Ik tref het vandaag extra goed, want er stonden nog meubels in het huis (dat is niet altijd het geval, dus ik neem altijd een stoeltje mee), de verwarming kon aan en dit was mijn uitzicht!

Zoals ik al zei lees ik dan graag. Ik heb heerlijk Viva Mama gelezen en maakte ondertussen in mijn Netflix Moleskine een lijst met blogonderwerpen voor de komende tijd. Uiteindelijk heb ik de hele bladzijde vol geschreven!

Nadat ik klaar ben in het huis (lekker veel bezoek gehad), rijd ik snel door naar de makelaar, breng ik daar de sleutels terug en rijd ik daarna weer snel naar huis. Eenmaal thuis heeft M een mooie tekening voor mij gemaakt (lief!). We halen gelijk mijn ouders op en rijden vervolgens naar Den-Haag. Nichtje M zit daar op schaatsen en sluit het schaatsseizoen af met een heuse Elfstedentocht!

Het is er superdruk, maar heel erg gezellig. M vermaakt zich ondertussen ook prima op de nek van zijn oom.

En uiteraard haalde ze ook haar Elfsteden kruisje!

M slaapt thuis al snel en daarna kruipen wij ook op de bank. Plaidje, wat lekkers en een tijdschriftje. Wat wil een mens nog meer?!

Dit was mijn dag, hoop dat je het leuk vond om mee te kijken? Wil je meer weten? Laat dan een reactie achter in de comments hieronder!

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *