Home + Speelgoed | Peppa Pig Bloxx, Peppa’s Huis is een schot in de roos!

Speelgoed | Peppa Pig Bloxx, Peppa’s Huis is een schot in de roos!

Afgelopen week was Floris jarig en we hadden al die tijd een bepaald cadeau in ons hoofd. Op het laatste moment besloten we toch iets heel anders te kopen: een Peppa Pig huis. Aanvankelijk waren we een beetje sceptisch, want was dit echt leuk en was het materiaal wel stevig genoeg? Het lijkt op Duplo, maar dat is het niet, dus het voelde als een gok. Direct na het uitpakken bleek dit cadeau een schot in de roos! Sindsdien zijn Floris en dat huis onafscheidelijk.

Peppa Pig Bloxx, Peppa’s huis

Het bizarre was dat Floris helemaal niet wist wat wij voor hem hadden gekocht. Een paar dagen ervoor begon hij er zelf al over en had hij het over een Peppa Pig huis. En dat terwijl wij deze net hadden besteld! Tijdens het uitpakken riep hij superenthousiast ‘het Peppa Pig huis!’. Deze moest natuurlijk meteen in elkaar worden gezet en daarna kon het spelen beginnen.

In elkaar zetten en stickers plakken

Patrick en Milan hebben het huis in elkaar gezet. Er zat een tekening bij, maar deze is niet zo gedetailleerd als bij LEGO en DUPLO wel het geval is. Ze hebben dus veel op de doos moeten kijken om het huis in elkaar te zetten, maar gelukkig zijn deze niet zo ingewikkeld 😉

Daarna moesten de stickers worden geplakt. Dat was lastiger, want van een groot aantal kun je op de doos zien waar ze moeten, maar van alle overige stickers (en het zijn er veel) niet. Die hebben we dus maar naar eigen idee opgeplakt.

Net zo stevig als DUPLO?

Van tevoren vroegen we ons af of dit Peppa Pig huis net zo stevig zou zijn als echte DUPLO. Bij LEGO voel je vaak wel het verschil, en hoewel dat in dit geval ook wel zo is, is het wel een stevig huis. Het voelt niet minder stevig en of minder goed en het is echt een heel leuk huis om mee te spelen.

Conclusie

Inmiddels is dit Peppa Pig huis een dikke hit hier in huis en is Floris er helemaal weg van. Er zijn nog wat sets te koop dus die houden we in gedachten voor de feestdagen. Het is een leuke set en heeft hier al gezorgd voor heel wat uurtjes speelplezier.

Zelf shoppen?

Deze sets zijn allemaal wel leuk en ik weet zeker dat we nog wat zullen bestellen de komende periode. Wij zijn blij dat we uiteindelijk alsnog voor het huis hebben gekozen. 21

De linkjes op deze pagina zijn zogenoemde affiliate linkjes. Dat betekent dat wanneer jij iets bestelt via deze link bij de betreffende webshop, ik daar een kleine commissie over ontvang. Het maakt niet uit wat je bestelt, het gaat erom dat je via deze link bij die webshop terecht bent gekomen. Dat kost jou niets extra, maar ik ben er erg mee geholpen. Het gaat om kleine bedragen (soms maar enkele centen), en van die kleine bedragen betaal ik onder andere de hosting van Mamablogger en/of shop ik spulletjes die ik jullie kan laten zien of voor een DIY. Ik kan uiteraard niet zien wat jij bestelt. 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *