Home + Outfitpost | Patches all over the place!

Outfitpost | Patches all over the place!

Je kunt in de winkels niet om de kledingstukken met patches heen en ik moet eerlijk bekennen dat ik fan ben. Het is misschien niet zozeer de grote trend op het schoolplein onder de moeders of op kantoor, maar ik ben er verliefd op. Het maakt me vrolijk en doet me denken aan vroeger.

Ik was dan ook al een tijdje op zoek naar kleding met patches en dus ging ik dinsdagmiddag de stad in. En of je er nu van houdt of niet, maar ik wilde eerst een bomberjack. Je raadt het misschien al, het was geen succes 😉 Ik wilde een dunne die ik dan open en binnen kon dragen, maar hij had niet dicht gekund en het was het toch allemaal net niet. Ik baalde, maar ga ook geen geld uitgeven aan iets waar ik niet achter sta, zo simpel is het. In diezelfde winkel zag ik vervolgens een lange, crèmekleurige blouse met wat patches erop. Die wilde ik passen!

Een dikke maat kleiner (42) dan het bomberjack en deze ging gewoon dicht!

Twee trends in één: patches en een lange blouse

Ik had dus mooi twee trends in één keer te pakken: patches en een lange blouse. Het zijn er ook niet teveel dus ik kan deze ook prima aan naar het werk. En, niet geheel onbelangrijk, hij kostte maar €29,95!

De sjaal met patches

Toen ik Milan diezelfde middag had opgehaald uit school fietsten we langs een winkel waar ik een roze sjaal zag met patches en die vond ik zo ontzettend gaaf! Ik liep er naar binnen om te vragen wat hij kostte. De verkoopster vertelde dat ze deze hadden in drie verschillende kleuren waaronder één in lichtblauw. Ik had bij de blouse ook het lichtblauwe shirtje van Only gekocht voor eronder, want alleen crème maakt mij behoorlijk flets. Dat shirtje kostte overigens €9,95.

Maar goed, terug naar de sjaal, want het was de laatste in het lichtblauw. Ik kocht hem en wat zit hij lekker!

De sjaal kostte €17,95.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe kleding met patches, wat vinden jullie ervan? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie