Home + Cadeau voor Vaderdag? Wat dacht je van een poster?

Cadeau voor Vaderdag? Wat dacht je van een poster?

19 juni is het Vaderdag. Lijkt nog ver weg, maar ik ben al bezig met het bedenken van een leuk cadeau voor Patrick (namens Milan natuurlijk) en voor mijn eigen (stief)vader. Ik weet niet of jullie dit herkennen, maar ik vind het voor vaders altijd lastiger dan voor moeders.

Ik gaf mijn moeder een dagje samen weg cadeau en wij gingen naar Amsterdam om lekker te shoppen en te eten. Ik geloof alleen niet dat ik de mannen daar zo blij mee maak 😉 Wat ik wel belangrijk vind is dat het een persoonlijk cadeau is wat je wel zorgvuldig hebt uitgezocht. Het hoeft niet groots, duur of spectaculair te zijn, maar ik wil wel laten zien dat ik er werk van heb gemaakt. Dat verdienen onze mannen en vaders toch?

Nu liggen geurtjes, boeken, bonnen, kleding etc. wel erg voor de hand, maar wat dacht je van een poster?

Een poster voor Vaderdag?

Yep, je leest het goed. Dan heb ik het niet over een poster van een half naakte vrouw uit een blaadje, maar een écht mooie poster voor in de woonkamer of juist eentje voor op de werkkamer. Of wat dacht je van eentje waarbij je een mooie foto die jullie samen hebben gemaakt, op laat drukken? Zo eentje waarbij hij altijd moet glimlachen als hij hem ziet.

Waar vind je die posters dan?

Ik ben gaan speuren en kwam uit bij Posters.nl. Eigenlijk hoef je niet verder te zoeken naar het perfecte Vaderdagcadeau, want je vind er niet alleen posters, maar wat dacht je van fotoboeken, canvas doeken, fotobehang en supergave mokken? En die mokken zijn er ook speciaal om cadeau te doen voor Vaderdag!

Wat ik leuk vind is dat je voor ieders budget een cadeau kan vinden en dus iedere vader blij kan maken tijdens Vaderdag. Dat verdienen ze namelijk echt. Ik kan uit eigen ervaring vertellen dat je echt heel blij mag zijn met een betrokken en lieve vader. Mijn vader is overleden en ik had hem graag nog een Vaderdag cadeau gegeven. Gelukkig heb ik een heel lieve (stief)vader die we deze dag in het zonnetje kunnen zetten.

Ik hoop dat je blij bent met deze tip. Het is weer eens wat anders en ik weet zeker dat de mannen er erg blij mee zijn!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. 27 mei 2016 / 06:19

    Elk jaar geef ik een fotocadeau. Iets anders weet ik niet te geven. Gelukkig wordt het fotocadeau altijd erg blij ontvangen. Een mooier cadeau bestaat er volgens mij ook niet.