Home + Outfit of the week van Kids Department!

Outfit of the week van Kids Department!

Ik weet nog goed dat toen ik zwanger was van Milan het toch wel lastig vond om echt leuke, zachte kleertjes voor hem te vinden. Het was al snel Nijntje, Jip en Janneke en dat soort dingen in de standaard kleuren. Kocht je geen roze of blauw dan was het simpelweg crèmekleurig.

Nu zijn we ruim 5 jaar verder en hoe leuk is de babykleding nu?! Helemaal als je goed zoekt. Brenda van Kids Department stelde daarom voor deze week een outfit of the week samen voor baby’s!

Gewoon fijne, zachte kleertjes van mooie materialen en meer hebben we toch eigenlijk niet nodig?

Jurkje imps & elfs €34,95
Vestje Imps & Elfs €45,95
Schoentje Mockies  €44,95
Broekje Little Indians €29,95

En ja, ik zou zo dat broekje voor Milan gekocht hebben en het vestje vind ik stiekem ook wel heel leuk voor een jongetje. En heb je een meisje? Dan is dit toch ook superzoet voor de feestdagen en alle dagen daarna 😉

Wat vind je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie