Home + Outfit of the week| Big Girls

Outfit of the week| Big Girls

De warmste Kerst ooit gemeten is weer voorbij en langzaam maar zeker gaan we de kou tegemoet. En dat mag ook wel even vind ik. Sterker nog, ik droom nog altijd voor een Elfstedentocht 😉 En als ik heel eerlijk ben vind ik winterkleding altijd leuker dan zomerkleding. Zowel voor mezelf als voor kinderen.

Brenda van Kids Department stelde een nieuwe Outfit of the Week samen die winterproof is. Ik ben echt verliefd op de tuinbroek (dungaree) trouwens!

Een stoere outfit voor stoere meiden! Kijk je mee?

Blouse: Circle of Trust
Top: Circle of Trust
Dungaree: Scotch R Belle
Muts: Barts
Sjaal: Barts

Ik ben heel erg benieuwd wat jij van deze Outfit of the Week vindt. Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *