Home + Outfit | De maxi rok en Levi’s Plus voor een maatje meer

Outfit | De maxi rok en Levi’s Plus voor een maatje meer

Een week of twee geleden stond ik ietwat onwennig, maar superblij met mijn nieuwe maxi rok, in onze straat te poseren voor Milan omdat ik hem had gevraagd of hij een foto wilde maken van deze outfit. Het was namelijk heel anders dan ik de afgelopen tijd droeg en ik voelde mij er fijn in. Ik kreeg leuke reacties op de rok en een paar keer de vraag waarvan deze was. Ik had gehoopt dat hij er ook nog in andere kleuren en prints zou zijn omdat de lengte precies goed is, maar dat bleek niet het geval. Deze is in ieder geval wel te koop in standaard- en plussize maten en ik vind ze ideaal wanneer je een maatje meer hebt.

Mijn Outfit

Dit is de foto die Milan van mij maakte. Ik heb deze combinatie overigens niet zelf verzonnen. Ik zag deze rok samen met het shirtje en heb het ook zo bij elkaar gekocht. Omdat het nog wat fris was, droeg ik het spijkerjasje erover. Dit spijkerjasje heb ik al jaren en dat is wel te zien. Hij zit niet zo mooi meer. Uiteindelijk heb ik er nog een ander spijkerjasje bij besteld, deze laat ik zo zien.

De maxi rok

De rok is van het merk Anytime en kocht ik bij Wehkamp. Hij kost €34,99 en is er in verschillende maten: standaard maten (tot en met maat 44) en plussize maten (vanaf maat 46 tot en met maat 52).

De rok gaat niet vast met een knoopje. Aan de voorkant zie je bij de taille een band, aan de achterkant is dit elastiek. Daardoor zit ‘ie heel erg lekker. De rok is niet te koop in een andere print, wel in het effen zwart.

Levi’s Plus t-shirt

Vorig jaar ontdekte ik tijdens een samenwerking dat Levi’s ook een plussize collectie heeft. Ook deze kocht ik bij Wehkamp. Het is een simpel shirtje, maar hij zit wel mooi en hoewel ik er een hemdje onder draag, schijnt hij niet heel erg door vind ik. Deze shirtjes kosten €24,95 en zijn te koop vanaf maat 44 tot en met maat 52-54.

Het spijkerjasje

Dit spijkerjasje is van MS Mode en kocht ik op de gok. Ik hoopte namelijk dat het een spijkerjasje zou zijn dat niet te kort zou zijn en waar wat stretch in zit zodat hij lekker zit, ook wanneer je veel achter de computer zit en je armen gebogen hebt. Ik vond de wassing leuk en bestelde deze. Dit jasje kost €39,99 en is te koop vanaf maat 40 tot en met 54.

Het lijkt overigens alsof dit een samenwerking is met Wehkamp, dit is niet het geval. Ik shopte daar gewoon alles bij elkaar ☺️

Hij zit zoals gehoopt heel erg fijn en ook de lengte is prima.

Met het nieuwe spijkerjasje, en een riempje (van HEMA) om mijn taille, ziet de outfit er zo uit:

Ik wil er nog witte sneakers onder (niet te grof) en dan is de outfit helemaal klaar voor de zomer.

Wat vinden jullie van deze outfit? Laat het me weten in de comments hieronder of op social media.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *