Home + Fijne Moederdag! Wij deden een moederdagshoot met het gezin en dit is het resultaat

Fijne Moederdag! Wij deden een moederdagshoot met het gezin en dit is het resultaat

Patrick en ik maken ieder heel veel foto’s van de jongens of elkaar, ik overigens wel meer dan hij, maar dat is volgens mij een mannen-ding ;-). We hebben echter maar weinig foto’s waar we met zijn vieren op staan. Ook dat zal bij veel gezinnen niet anders zijn, maar soms vind ik het wel jammer. Onze laatste gezinsfoto is gemaakt in december 2018 voor een samenwerking voor Mamablogger. Een foto waar we heel blij mee zijn, maar de jongens veranderen zo snel dat ik eigenlijk ieder jaar wel een foto zou willen laten maken van ons vieren. Twee weken geleden was het weer zo ver: er was een Moederdagshoot en dit is het resultaat.

Foto’s laten maken op één van onze favoriete plekjes

De afgelopen maanden heeft fotograaf Sandra Zeilstra diverse foto’s van mij gemaakt voor de blog. Ik ben nog steeds iedere dag superblij met die foto’s en toen ik op Facebook haar moederdagactie zag, twijfelde ik geen seconde. De aanbieding was niet alleen heel leuk, de foto’s zouden ook gemaakt worden op één van onze favoriete plekjes: GOUDAsfalt in Gouda. Bij mooi weer konden de foto’s buiten worden gemaakt en bij slecht weer mochten de foto’s gemaakt worden bij de rederij. Het is een heel mooi, industrieel terrein waar ik zelf nog weleens foto’s maak van de jongens, maar waar ook toffe ondernemers zitten waar we graag komen.

Toch leek de gezinsfoto in het water te vallen, want ik had de shoot gepland op het moment dat de boodschappen ook thuisbezorgd zouden worden.

Dat was mijn eigen schuld, ik had gewoon niet goed gekeken. Daarom ben ik eerst zelf gegaan met de jongens. Later appte Sandra mij en zei ze dat ik nog wel even langs mocht komen, dan zou ze nog een paar foto’s maken van ons vieren. Dat kon wel even tussendoor. Superlief dus reden we nog een keer terug voor een echte gezinsfoto.

Het resultaat van de Moederdagshoot

Deze foto’s maakten we in de ochtend toen we nog met zijn drietjes waren. Het was wat frisser waardoor we deze foto’s binnen maakten. Ik wilde vooral vrolijke, kleurrijke foto’s en dat is zeker gelukt. Sandra maakte er ook nog een paar in het zwart/wit. Ook die zijn supermooi geworden vind ik zelf.

Terug met zijn vieren

Toen we ’s middags terug gingen hebben we ook foto’s buiten gemaakt. Op het strand bij de rederij staan iedere keer andere dingen. Dit keer stond er een blauwe container met daaraan een knalgeel touw. Die achtergrond paste perfect bij onze kleding.

Van de foto bij de grijze achtergrond maakte Sandra ook een zwart/wit foto. Heel tof!

We zijn heel erg blij met het resultaat. Zelfs Patrick die zelf niet zo graag op de foto gaat. Weer een mooie herinnering voor later en volgend jaar hopen we weer van de partij te zijn tijdens de Moederdagshoot ☺️.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. Anja
  10 mei 2020 / 14:24

  Hele leuke foto’s! Mooi kleurrijk en vrolijk. Vooral de laatste foto van jullie vieren waar jullie alle vier lachend in de camera kijken is prachtig!

 2. Christine
  10 mei 2020 / 19:35

  Om gelijk maar op de laatste zin te reageren: dat geldt ook voor ons!! Ook voor ons was het een tijd geleden dat we een gezinsfotoshoot hadden gedaan, dus was heel blij toen ik deze actie voorbij zag komen. Voor dit geld hebben we zoveel foto’s gekregen! Dat had ik ook écht niet verwacht!
  En sowieso vind ik dat Sandra prachtige kwaliteit levert, in mijn omgeving krijg ik een hoop complimenten op de foto’s, met name ook over de schitterende, levendige kleuren..
  En wat een fijne foto’s heb je ook van de jongens samen!! Dat lukte hier niet helemaal: de jongste was de hele ochtend vrolijk en in de middag haalden we haar na het middagslaapje met het verkeerde been uit bed.. dat gebeurd wel vaker, dus ik had de fotoshoot graag in de ochtend gewild, maar was te laat, op de ochtend was er geen plek meer.. ach ja, volgend jaar hopelijk beter!

  • 13 mei 2020 / 15:53

   Ja, we kregen heel veel foto’s voor dat bedrag. Ik heb laatst prijzen vergeleken en dat was een aanzienlijk verschil. Ook hier complimenten over de mooie kleuren. Niet alleen van deze shoot, maar ook van twee andere shoots die ik eerder met Sandra heb gedaan. Heel erg blij mee! Wat jammer dat je jongste er even geen zin in had. Dan is de ochtend inderdaad beter, misschien lukt dat de volgende keer wel.