Home + Oud & Nieuw tip! Het budget nieuwjaarsspel van HEMA

Oud & Nieuw tip! Het budget nieuwjaarsspel van HEMA

Eigenlijk heb ik helemaal niet zoveel met Oud & Nieuw. Ik ben moeder en vind die avond maar lang duren. Ik ben al lang blij als het twaalf uur is en we bijna naar bed mogen haha. Milan wil wakker blijven dus die moeten we wakker zien te houden, net als onszelf! Dat doen we met heel veel hapjes, leuke tv programma’s en spelletjes. Wat betreft spelletjes heb ik een heel leuke tip voor jullie; het nieuwjaarsspel van HEMA!

HEMA komt met een nieuwjaarsspel!

Ik zag het spel liggen tussen de champagne en gelukskoekjes en zag dat hij maar €5,- kostte. Ik besloot hem mee te nemen en eenmaal thuis was ik echt verrast; dit is echt een leuk spel!

Het werkt als volgt: de eerste speler zet de kleiner wijzer van de klok op het cijfer 1 en draait aan de grote wijzer. De speler waarnaar de grote wijzer wijst moet dan een vraag beantwoorden over het oude of het nieuw jaar. De volgende speler zet de kleiner wijzer op het cijfer 2 en zo speel je verder. Een leuk spel om elkaar beter te leren te kennen én om af te tellen naar het nieuwe jaar.

Wij vinden dit spel ideaal om elkaar wat beter te leren kennen en om kinderen bezig te houden tijdens die lange avond 😉

Trend: echt praten met elkaar en elkaar beter leren kennen

Ik zie dat er een trend is ontstaan met vragenkaartjes om elkaar beter te leren. Zo hebben we natuurlijk de Kletspotten, de boeken met allemaal vragen, maar we zien ook steeds meer andere varianten zoals deze. Ik vind het leuk! We staan steeds vaker stil bij de zingeving van het leven en dit soort kaartjes bieden wel inzicht. En heel eerlijk? Het biedt mij ook veel inspiratie voor  Mamablogger!

Onze plannen met Oud & Nieuw

We hebben nog geen concrete plannen met Oud & Nieuw, maar we hebben plannen het met een aantal buren te vieren. Mocht dat onverhoopt niet doorgaan, dan blijven we gewoon thuis. We halen dan lekkere hapjes in huis en maken het met zijn viertjes gezellig. Dat is voor de katten wel zo fijn en dan hoeven we niet meer met beide kinderen door het vuurwerk naar huis.

Wat zijn jullie plannen voor Oud & Nieuw?

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *