Home + Winactie | Wil je een écht origineel cadeautje geven? Kies dan voor een liedje met naam!

Winactie | Wil je een écht origineel cadeautje geven? Kies dan voor een liedje met naam!

Er worden talloze blogs geschreven over het ideale kraamcadeautje en ik heb er vaak wat aan gehad. Toch heb ik zelf ook leuke ideetjes opgedaan de afgelopen periode. Niet alleen door Mamablogger, maar natuurlijk ook door de geboorte van Floris vorig jaar. Zo kreeg ik van mijn collega’s een paar dozen Duplo. Ik vond het geweldig! Die dozen komen nu heel erg goed van pas! Zo zijn er wel meer van die fijne cadeaus om te geven. Van deze had ik echter nog niet eerder gehoord, maar wat is het leuk én origineel; een liedje met naam!

Liedje met Naam

Op Liedje met Naam kun je kiezen voor een slaapliedje of een verjaardagsliedje met de naam van het kind. Superleuk als kraamcadeau! Voor de prijs hoef je het niet te laten, want een gepersonaliseerd liedje kost maar €7,99! Als je beide liedjes koopt, krijg je ook nog eens 25% korting. Dat is nog eens leuk cadeau geven!

Een tijdje terug schreef ik voor Squla een blog over hoe belangrijk muziek is voor de ontwikkeling van kinderen. Voor dat artikel heb ik mij verdiept in de onderzoeken en het blijkt dat muziek een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van een kind omdat het de hersenen stimuleert. Dat begint al heel vroeg; namelijk al bij baby’s.

Daarom is dit cadeau niet alleen leuk, maar ook nog eens heel nuttig 😉 Daarbij is het leuk om de combi cadeau te geven, dus het slaapliedje en het verjaardagsliedje. Bijvoorbeeld voor de eerste verjaardag!

Ik merk bijvoorbeeld aan Floris dat hij nog geen geduld heeft als ik hem voorlees. Hij wil het liefst de bladzijdes kapot scheuren of hij ziet weer iets anders en is dan compleet afgeleid. Muziek heeft daarentegen wel zijn interesse.

Verjaardagsliedje

Het slaapliedje is uiteraard heel rustig en maakt mij zelfs een beetje emotioneel, maar zo hoort een slaapliedje ook te zijn. Een verjaardagsliedje moet heel vrolijk zijn en ook dat is ‘ie. Luister maar;

Dit is toch geweldig?! Ik wist eerder echt niet van het bestaan af en daarom wilde ik deze tip graag met jullie delen. Het is heel lastig om in deze tijd een origineel cadeautje te vinden waar iemand nog lang plezier van heeft. Ik denk dat ik er hiermee tenminste één heb gevonden.

CD-hoesje en handige weetjes

Bij je bestelling krijg je nog een cd-hoesje die je uit kunt printen. Als je het liedje op cd brandt, heb je meteen een mooi hoesje. Ook krijg je de tekst erbij zodat je meteen goed mee kunt zingen en samen het liedje kunt oefenen. Hier hoef je niet extra voor te betalen.

Handig om te weten; als de naam die je zoekt er niet bij zit, kun je deze aanvragen. Wil je een zwangere (schoon)zus, collega, vriendin etc. verrassen met een liedje, maar weet je de naam nog niet? Dan kun je ook een cadeaubon geven!

Winactie

Ben je net zo enthousiast als ik en wil je een liedje met naam cadeau geven (bijvoorbeeld voor Kerst)? Dan heb ik leuk nieuws voor je, want ik mag maar liefst 6 keer een liedje naar keuze verloten! Er zijn dus 6 lezers die kans maken op dit cadeau! Bij een liedje krijgt je dus ook de tekst en een cd-hoesje om uit te printen. Meedoen is heel simpel; laat hieronder in de reacties weten dat je meedoet en waarom. De winactie loopt tot zaterdag 22 december! Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht. Houd je mailbox dus goed in de gaten! Je kunt dan een liedje bestellen die je meteen kunt downloaden. Doe je mee?

Ik hoop echt dat ik je met dit cadeau heb kunnen inspireren!

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 Reacties

 1. Mariska
  18 december 2018 / 08:22

  Doe graag mee om mijn collega te verrassen. Ze is bevallen van 2de kindje. En gelukkig gezond. Haar eerste zoontje heeft veel zorg nodig.
  Hoe leuk om haar met een extra cadesu blij te maken!

 2. Colinda
  18 december 2018 / 09:00

  Ik doe graag mee voor ons kleintje op komst,zware zwangerschap met veel gedoe en spanningen. Hoe fijn zou het dan zijn om zo’n eigen liedje te winnen om samen met de kleine hiervan te genieten in een rustmoment van de dag…en daarbij hoeft de kleine dan niet meer naar het valse gezang van papa te luisteren ?

 3. 18 december 2018 / 09:33

  Doe graag mee voor ons zoontje guus. De laatste tijd krijgen we hem moeilijk in slaap doordat zn tandjes door komen wie weet helpt dit hem.

 4. Nikki
  18 december 2018 / 10:31

  Verjaardagsliedje! Hoe leuk is dit!
  Ons zoontje wordt 9 januari 1 jaar en is gek op muziek. In de auto om lekker te bounce, in de avond word hij graag in slaap gevallen. Het helpt zelfs tijdens de pijn van het krijgen van tandjes!
  En het leuke is, dat ik het dan ook nog voor al zijn aankomende verjaardagen kan gaan gebruiken! Joehoeeeeeeeeeeee!

 5. Curina Antonia
  18 december 2018 / 11:35

  Wat zou ik het slaapliedje graag willen winnen voor mijn kleine Isiah.
  Slapen is al zijn hele leventje een moeilijk punt dus misschien helpt zijn eigen liedje hem een beetje.

 6. Ymelda
  18 december 2018 / 12:07

  Ik doe graag mee voor mijn neefje en zijn vriendin. Ze hebben gisteren hun eerste kindje gekregen, een prachtig mooi meisje Calijn!

 7. Samantha
  18 december 2018 / 18:16

  Wat een geweldig idee! Ik heb wel eens gehoord dat je een liedje of versje kan opnemen via een knuffel beer of pop maar dit is toch ook leuk zeg! Ik zou graaf mee willen doen voor mijn zoontje Noah; hij slaapt zo onrustig dus wie weet helpt dit dan wel met slapen

 8. Angelique
  19 december 2018 / 00:14

  Ik doe super graag mee voor mijn dochtertje Sjors.
  Ons wereld geluk en geschenk uit de hemel (ze heeft twee mama’s dus is ons echt geschonken ?). Haar naam komt nooit voor op naam dingen of in boekjes of liedjes of wat dan ook. Dus dit zou voor haar echt te gek zijn.

 9. 19 december 2018 / 13:37

  Heeey wat een leuke prijs. ik doe heel graag mee voor mijn zoontje Kristiaan. Wij hebben een turbulent jaar achter de rug (ben ziek geweest, veel in ziekenhuis etc), en nu heeft hij wat moeite met (alleen) slapen. Dus een slaapliedje met zijn naam in zou echt heel fijn zijn!

 10. Marian B
  19 december 2018 / 21:09

  Wat leuk! Ik zou gaan voor een cadeaubon voor mijn zwangere zusje.

 11. Kristien
  22 december 2018 / 09:36

  Ik doe mee voor mijn lieve collega Elise, ze kan elk moment bevallen van haar eerste kindje!