Home + Opruimwoede met Pasen

Opruimwoede met Pasen

Het is weer zo ver, de zon schijnt, het is volop lente en ik heb last van opruimwoede. En ik wil niet alles opruimen, ik maak ook schoon (als of ik dat nooit doe haha) en de spullen die weg kunnen wil ik verkopen. Keiharde euro’s wil ik voor mijn inspanning 😉

Je herkent dit misschien wel; kinderen die omkomen in het speelgoed en naar bepaald (nieuw) speelgoed niet eens meer omkijken. Dat is bij Milan ook het geval. Maar goed, je koopt bij Hema weer een lelijke plastic bak, gooit daar van alles in en het is weer even opgeruimd. Maar dan zit het in een bak, het doet niks, laat staan dat Milan er vervolgens wat mee doet.

Ook zijn wij bezig met de inpakkamer voor de webshop, alles netjes in een leuk ingerichte kamer. Daar begon de opruimwoede dus mee. En dan breidt het zich als een olievlek uit.

Nadat ik had bedacht dat er in de inpakkamer een dressoir moest komen, waar alles lekker overzichtelijk in kon ben ik dat dus gaan regelen. Maar het dressoir kon niet naar boven en bleef hangen in het trappengat…

Manlief zat daar ergens boven en ik kon dat dressoir niet meer houden. De buurvrouw bood hulp aan en vervolgens moest dat ding dus door het slaapkamerraam naar boven. Maar hij staat er nu wel! Dat kamertje is nu klaar na een hele week werk. In die week heb ik bedacht dat ik alle spullen die ik wil verkopen ga verkopen op de vrijmarkt met Koningsdag. Dus ook speelgoed van Milan.

Milan vindt het prima. De noemt het speelgoed waar hij niet meer mee speelt “oude zooi” (heeft ‘ie vast weleens gehoord van zijn opruimerige moeder) en ik mag het best verkopen als hij maar iets nieuws mag kopen van een deel van de opbrengst 😉

Dus de opruimwoede gaat over in een Marktplaats obsessie, want vervolgens moet er gefotografeerd worden, moet mail beantwoord worden en begin het keiharde onderhandelen met andere moeders.

Het resultaat mag er wezen; het kamertje is mooi, Milan heeft weer meer ruimte om lekker te spelen en de rest staat klaar voor Koningsdag. Heb ik weer tijd om te bloggen 😉

Loesje Marisca Kenter

😉

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. ciska van stijn
    20 april 2014 / 17:30

    Whahahahahahaha