Home + Een goed begin…

Een goed begin…

Een goed begin van de week! Gisteren stond in het teken van social media. Niet zozeer voor mezelf, maar juist voor anderen en dat is precies de bedoeling van Social Media á la Carte, want zo heet mijn nieuwe kindje 🙂 Twee offerte aanvragen te danken aan een simpele Marktplaats advertentie. Ik geef dit juist prijs omdat ik wil laten zien dat je net altijd duur hoeft te adverteren om klanten aan je te binden. Misschien werkt die laagdrempeligheid juist wel beter, wie zal het zeggen…

Ik zal mijn plannen nog niet helemaal uit de doeken doen, maar wat ik al wel kan vertellen is dat je Social Media á la Carte heel letterlijk kan nemen 😉 Als je meer wilt weten kan je me alvast volgen op Twitter; @SocialMalaCarte ook voor tips over social media. Daarnaast komt er ook een website met info en tarieven, maar die is nog erg in de maak hoor, één ding tegelijk!

Dit is niet het enige waar ik mee bezig ben. We zijn tegelijkertijd bezig met de voorraad/inpakkamer voor de webshop een make-over te geven. Met onder andere een grote inpaktafel voor de bestellingen, een grote wens van mij, want anders ligt er overal zooi tijdens het inpakken en ik wil dat gewoon veel efficiënter doen. werkt ook veel prettiger.

Daarnaast wordt er gewerkt aan een nieuw logo voor QueenC, het huidige logo is het toch nog niet helemaal. Het is ook eigenlijk nooit goed hè?

Lekker bezig dus zo aan het begin van de week. Daarnaast is dit een mooie gelegenheid om eens goed op te ruimen en dan gaan we dus met alles wat weg kan op Koningsdag ’s nachts maar een plekje zien te veroveren op de vrijmarkt. We moeten er wat voor over hebben toch?

Kortom, we zitten niet stil! Ik ga weer verder aan de slag en hou jullie op de hoogte!

begin happy Marisca Kenter

helemaal waar!

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties