Home + Budget broekjes met een printje!

Budget broekjes met een printje!

Ik heb heel vaak geroepen dat ik nauwelijks leuke broekjes voor Milan kan vinden met een printje. Voor baby’s zie je heel veel geprinte broekjes, maar worden de jongetjes was groter, dan vind je ze nauwelijks. En als je er wel één hebt gevonden betaal je al snel rond de €40 voor zo’n broekje. Niet voor iedereen haalbaar en het moet wel leuk blijven natuurlijk 😉

Maar nu de nieuwe collectie overal binnendruppelt en je steeds meer te zien krijgt zie ik dat er eindelijk leuke broekjes en sweatpants zijn voor jongetjes mét print! Leuke printjes waar je niet de halve school in tegenkomt en fijne modellen waar ze ook nog eens heerlijk in kunnen spelen én die ze zelf makkelijk aan en uit kunnen trekken voor de gym. Ook niet geheel onbelangrijk.

Ik heb vijf broekjes voor je gevonden waarvan de duurste maar €19,95 is! Combineer deze moet stoere, hoge sneakers of laarsjes en een gave sweater.

 1. Long John’s met printje van een wasbeer. €12,95 op www.lindex.com
 2. Sweatpants met dino’s. Alleen verkrijgbaar bij H&M online, dus niet in de winkel, voor €9,99
 3. Superstoer met leeuwen en tijgers! €17,95 op www.lindex.com
 4. Harembroek met pijlen. €19,95 op www.river20four.com
 5. Okergeel met kleine pijltjes bij Zara voor €16,95

Wel printje is jouw favoriet? Ik kon niet kiezen en heb twee favorieten: nummer 1 en 5 🙂 Het mag in ieder geval duidelijk zijn, printjes zijn de trend komend najaar en gaan we dus ook veel zien. Ik vind het echt superleuk!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Reacties

 1. 16 augustus 2015 / 08:54

  Leuk!! Maxim draagt echt meestal spijkerbroeken, ik had laatst zoiets gekocht, zei hij: ‘ ik kan niet in pyjama naar schoooool!’

  • 16 augustus 2015 / 09:52

   Haha geweldig! Milan daarentegen vind alle printjes leuk en kwam gisteren nog met een zwart/rood geblokt broekje aan. Deze ging mij iets te ver, maar vond het wel leuk dat hij hem dan weer zo leuk vond. Heeft Maxim hem uiteindelijk wel aangetrokken?

 2. 16 augustus 2015 / 09:18

  Ik vind die broekjes met print ook helemaal geweldig! Ik heb alleen meiden, dus ik ben altijd op zoek naar leggings of jurkjes met gekke printjes. Maar als ik een knul had gehad was ik voor 1 en 4 gegaan ?

 3. 16 augustus 2015 / 11:42

  Lindex kende ik nog niet. Ziet er uit als een leuke winkel. Ga ik even kijken. Dank je wel voor de tip.

  • 16 augustus 2015 / 12:00

   Hoi Josan,

   Ik kende hem al wel een beetje, maar dacht dat je daar alleen met PayPal of creditcard kon betalen omdat het een internationale webshop is. Toch zag ik later dat je hier ook gewoon met Ideal kon betalen en je alles winnen een week in huis hebt. Collectie schijnt steeds te wisselen en alles is in no time uitverkocht. Behoorlijk populair dus en eentje om in de gaten te houden 😉

 4. 16 augustus 2015 / 12:18

  Super leuk! Ik vind nummer 1 en 5 ook het leukste. Nu Ifan net zindelijk is, zijn deze broekjes echt ideaal. Krijgt ‘ie tenminste snel en zelf naar beneden 😉

  Liefs!