Home + Photodiary | Wat een heerlijk weekend!

Photodiary | Wat een heerlijk weekend!

De afgelopen weekenden waren volgepland met leuke en bijzondere uitjes en dat was dit weekend niet anders. Soms hebben we een hele periode helemaal niet zoveel, maar nu dus wel en ik moet eerlijk bekennen dat ik het heerlijk vind. Tot nu toe hebben we het ook iedere keer getroffen met het weer, maar het is gewoon heel erg fijn even in een totaal andere omgeving te zijn en alleen maar te genieten.

Thuis ga je toch weer van alles doen en ik denk dan ook teveel na over dingen waar ik mij even helemaal niet druk om wil maken. Het is doordeweeks erg druk en ook op mijn werk is het heel druk. Het is dan juist fijn om er in het weekend even helemaal uit te zijn en op te laden voor een nieuwe week.

Dit weekend gingen we naar de veiligheidsdag in Almere, gingen de naar het Amsterdamse bos (het bloesenpark en de geitenboerderij) en mochten we als één van de eersten na 10 jaar de eerste, nieuwe Power Puff Girls aflevering zien met niemand minder dan Jenny van The Voice.

Kijk je mee naar mijn photodiary van afgelopen weekend?

Zaterdag was veiligheidsdag!

Ik had ergens gelezen dat er in Almere een veiligheidsdag was. We zochten het op en het leek ons erg leuk. Aan het water en met gave demo’s. We besloten het weer even aan te kijken, maar toen bleek dat het wel redelijk zou worden (in ieder geval droog) zijn we in de auto gestapt en gegaan. Daarna nog even de stad in en einde van de middag pas weer naar huis. Heerlijk!

Een heerlijke zondag in Amsterdam en Zevenhuizen!

Zondag waren we uitgenodigd bij de première van de nieuwe afleveringen van de Power Puff Girls, maar daarover later meer 😉 We besloten niet alleen hiervoor naar Amsterdam te rijden, maar ook een bezoek te brengen aan het Amsterdamse bos. We zijn hier weleens geweest en heel lang geleden zijn we ook met mijn neefje en nichtje daar bij de geitenboerderij geweest. Kon Milan daar ook nog lekker zijn gang gaan. Buitenlucht, spelen en gezelligheid, wat wil je nog meer?

Dit was een heerlijk weekend! Komend weekend hebben we ook nog twee leuke dingen in de planning staan en dan begint de meivakantie voor Milan. Ik heb de tweede week vrij en dan kunnen we het wat rustiger aan doen. Toch ben ik iedere dag dankbaar voor de gave die we meemaken en waar we voor worden uitgenodigd voor de blog. Het is niet vanzelfsprekend.

Maar ook als je geen blog hebt is mijn advies om écht te leven. Ga er zoveel mogelijk op uit met je gezin en geniet van en met elkaar. Het hoeft niet veel te kosten en je kunt er de hele week weer tegenaan. Het leven is al zo kort en niets is vanzelfsprekend, echt niet…

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 18 april 2016 / 06:21

    Wat een heerlijk weekend hebben jullie gehad. Zeker de Veiligheidsdag ziet er erg leuk uit. Wij zijn veel.buiten geweest dit weekend. Uitstapjes hebben we niet gemaakt, want mijn vriend moest helaas werken.

  2. 19 april 2016 / 10:09

    Wat een leuke week hebben gehad! Die veiligheidsdag ziet er gezellig en erg leuk uit. Dit weekend was ik nog heerlijk op vakantie. Liefs Marjon