Home + Op de wishlist: de nieuwe IKEA FLISAT serie!

Op de wishlist: de nieuwe IKEA FLISAT serie!

Wie heeft er geen producten van IKEA in huis? Van een afwasborstel tot een boekenkast, ik kan mij nauwelijks voorstellen dat er iemand is die niets van IKEA in huis heeft. Ik vind de winkel fijn en als we weer eens besluiten iets op te gaan knappen rijden we altijd wel even langs die grote blauw met gele winkel. Onze laatste grote aankoop was de LEGO® tafel van Milan, maar tussendoor vind ik het ook wel gezellig om er even doorheen te wandelen.

Vandaag wilde ik toch de nieuwe FLISAT serie laten zien, want hoe leuk is deze collectie voor op een kinderkamer?! Ik zie het al helemaal voor me, want dit zijn dé items waar je alle kanten mee op kunt en die passen in iedere kamer en bij iedere stijl. Of je voor een stoere jongenskamer nu een wand hebt in betonlook of voor een meisjeskamer werkt met lichte pastelkleuren (en wat dacht je van het populaire early dew?), deze houten items kunnen altijd.

Mijn grootste favorieten zijn het kinderbureau en het poppenhuis die ook heel gaaf is als wandrek.

Ik begin bij het kinderbureau. Deze is perfect om op te knutselen of huiswerk op te maken, want dit bureau is op drie hoogtes te verstellen. Zo kun je er dus alle kanten mee op en is ‘ie ook lekker duurzaam.

Ook dit huisje is ontzettend leuk. Niet alleen om mee te spelen (ik denk dat Milan dit ook wel tof vindt voor zijn LEGO® poppetjes), maar zoals je op de twee foto ziet is het ook een superleuk wandrek voor allerlei spulletjes.

Verder is er onder andere een boekenstandaard, een kindertafel, leuke krukjes en nog veel meer. Dus mocht jij dit mooie zonnige weekend opeens de kriebels krijgen en de kinderkamer willen restylen, ga dan vooral even langs IKEA voor deze nieuwe FLISAT collectie!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 6 mei 2016 / 11:42

  Ik snap dat je dit op je wishlist zet. Het is allemaal erg mooi, en ook het materiaal kan ik waarderen.

 2. 7 mei 2016 / 06:30

  Ik ben echt gek op Ikea producten. Praktisch, modern en ook nog betaalbaar. Mijn huis staat er zo goed als vol mee.

 3. Rebecca
  7 mei 2016 / 14:54

  Heel toevallig ben ik gisteren bij de Ikea geweest.
  En mijn tip: breng vooral met deze warme temperaturen een bezoek aan de Ikea.
  Het was erg rustig en we konden er gewoon dineren, zonder een lange rij bij het restaurant.
  Normaal is het altijd mega druk.