Home + Nieuwe spaaractie bij PLUS: Angry Birds!

Nieuwe spaaractie bij PLUS: Angry Birds!

Je kent vast de Angry Birds wel van het spelletje, maar deze vogels krijgen nu ook een eigen film. Ik heb al wat voorstukjes gezien en ik moest er al enorm om lachen. De Angry Birds zijn dus weer helemaal terug van weggeweest en het wordt nog mooier, want vanaf 15 mei kun je de boze vogeltjes sparen bij PLUS.

De temperamentvolle Red, de hyperactieve en snelle Chuck en de opvliegende Bomb – ze hebben ieder hun eigen kwaliteit. Bij PLUS spaar je alle varianten vogels, varkens en explosieve kratten. In totaal zijn er 25 verschillende stapelbare karakters.

Alles over de Angry Birds spaaractie

Bij iedere €15 aan boodschappen krijg je een zogenoemde flowpack met een Angry Bird. Verder zijn er iedere week 8 actieartikelen waarbij je een zakje extra krijgt. Je hoeft voor die zakjes natuurlijk niet extra te betalen. Let op: in ieder zakje zit ook een spaarzegel. Als je tien spaarzegels bij elkaar hebt gespaard en er €4,99 bij betaalt kun je een knuffel kopen. Daarvan zijn er drie varianten: Red, Chuck en Bomb, van ieder twintig centimeter groot.

De Angry Birds kun je eenvoudig opbergen in een verzamelbox die voor €1,99 te koop is. Wil je een bijzondere? PLUS geeft bij actieproducten een korte periode speciale limited editions van Mighty Eagle, Chef Pig en Judge weg.

Gezonde producten

Om ook kinderen te stimuleren voor gezondere producten te kiezen, zet PLUS de Angry Birds-spaaractie op een andere manier in.PLUS plakt Angry Birds stcikers op steeds wisselende AGF-producten. Deze stickers zijn herbruikbaar en kinderen kunnen deze thuis opnieuw gebruiken. Op deze manier herkennen kinderen gezonde producten en kiezen ze er vaker voor.

Jullie zijn dus al helemaal op de hoogte van deze nieuwe spaaractie en ik weet zeker dat er weer veel kinderen zullen zijn die niet kunnen wachten.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *