Home + New in bij Prénatal | So Lovely Zen collectie!

New in bij Prénatal | So Lovely Zen collectie!

We hebben wat af geshopt afgelopen zondag. Gisteren liet ik je al de omkeerbare pailletten trui zien van Zara die we kochten voor Milan en eergisteren liet ik je zien wat we allemaal bij Prénatal kochten voor de baby. Toch zag ik bij Prénatal nog iets anders leuks; de nieuwe So Lovely Zen collectie! Aangezien ik in oktober ben uitgerekend hoeven we niet te kijken naar de zomercollectie en als ik heel eerlijk ben vind ik de najaarscollectie altijd leuker dan de voorjaarscollectie. Niet alleen bij Prénatal, maar bij alle merken.

Toen we binnen kwamen liep ik eigenlijk meteen op deze collectie af. Dat kwam denk ik door de kleuren en de print en twee dagen later kreeg ik een mail waarin deze nieuwe collectie in zijn geheel te zien was. Dit is de ‘So Lovely Zen’ collectie. Eigenlijk een heel eenvoudige collectie met kledingstukken die vooral heel erg lekker zitten, mooie kleuren hebben (blauw en aubergine) en de items matchen perfect bij elkaar. Kijk maar even mee.

Ik vind de vogelprint echt ontzettend gaaf en geloof ook meteen dat het heel lekker zit. Ik heb de stoffen tenslotte gevoeld. Wat ik echter wel jammer vind is dat het voor de jongetjes wederom blauw is en voor de meisjes aubergine. Ik vind aubergine ook heel gaaf voor een jongetje. Combineer het met een zwart vestje, gave sokken over het broekje en stoere, zwarte schoentjes of slofjes.

En waarom zou een meisje geen blauw kunnen dragen? Stiekem vind ik dat dus altijd een beetje jammer, want we mogen wel wat meer durven soms wat betreft jongenskleding. Ik merk het nu zelf ook in de kast van de baby. Bijna alles is blauw en dan is een kleurtje zoals mint wel een fijne afwisseling. Dat vind ik van aubergine ook!

Ik onthoud deze collectie en wil snel lekker mixen en matchen met elkaar. We kunnen wel een beetje kleur gebruiken haha! Wat vind je van deze ‘So Lovely Zen’ collectie van Prénatal? Laat het me weten in de comments hieronder.

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 31 juli 2017 / 21:01

    Jaaah… ik zag dat aubergine pakje en was meteen verliefd. En het is nog betaalbaar ook. Een schitterende meisjes kleur (ik heb een hekel aan roze). Dus ik heb het meteen gekocht.

    • 1 augustus 2017 / 18:08

      Leuk! Ik wil het aubergine broekje voor mijn zoontje. Lekker stoer combineren met zwart en wit 😉