Home + Oktober Woonmaand | Mijn top 3 leukste tips voor de kinderkamer

Oktober Woonmaand | Mijn top 3 leukste tips voor de kinderkamer

Eerder dit jaar deelde ik met jullie mijn top 3 baby musthaves van dat moment. Aan de bezoekersaantallen zag ik dat jullie dat wel konden waarderen. Ik vond het zelf ook erg leuk om deze top 3 samen te stellen, maar wilde dit ook niet te vaak doen, omdat de tips anders niet echt bijzonder meer zijn. Omdat het oktober, en dus woonmaand, is, leek het mij leuk om een nieuwe top 3 met tips samen te stellen op het gebied van baby- en kinderkamers. Er is ontzettend veel leuks te koop, maar deze tips zijn wel héél erg leuk!

1. Limundo Houten Kubuslamp van Houtendiershop.com

Hoe leuk is deze lamp voor bijvoorbeeld in de kinderkamer of babykamer in de vorm van een kubus?! Het is niet zomaar een lamp die je op een kastje of plank neerzet, maar deze kubuslamp kan ook als nachtkastje of als decoratie in bijvoorbeeld een open wandkast worden gezet. Uniek aan deze kubuslamp is het sfeervolle licht dat aan twee zijden doorgegeven wordt. Hiermee creëer je in een handomdraai een super sfeervol kamertje.

Twee zijden van deze lamp bestaan uit verschillende motieven die gemaakt zijn van acrylaat. De behuizing van de lamp is gemaakt uit onbehandeld beuken MDF-hout. De lamp wordt verlicht door middel van LED verlichting. Het verbruik is 12 Watt dus erg spaarzaam met energie. Je kunt daarom de lamp aan laten voor oriëntering of sfeerverlichting. Wel zo fijn voor je kindje ’s nachts.

[shopr_shopthepost collection=”lamp” title=”Shop deze leuke lamp hier “]

2. Meubels met een verhaal van de VintageBlueCollection

Ik ben gek op vintage items en onze woonkamer staat er dan ook vol mee. Die spullen hebben een verhaal en dat zorgt ervoor dat je inrichting geen standaard inrichting wordt. Het geeft gewoon net wat beetje extra en past perfect bij de industriële trend die we nu zo vaak zien en die ook zo ontzettend leuk is. Daarom vind ik deze webshop zo leuk. Bij de VintageBlueCollection worden er vintage meubels gerestyled zodat alles weer gaaf en veilig is. Ook buiten de grenzen wordt er gezocht naar schatten zoals kisten en oude schoolbureautjes. Heb je een kraamcadeau nodig? Vraag er gerust naar. Nancy schildert het geboortekaartje of een ander leuk ontwerp op eigen gemaakte opbergmeubels, stoeltjes en houten borden.

Floris krijgt over niet al te lange tijd een peuterkamertje en dan ga ik helemaal los in deze stijl 😉 Met name de oude schoolmeubels vind ik zo leuk!

[shopr_shopthepost collection=”kinderkamer-musthaves” title=”Shop deze leuke items hier”]

3. Houten speelgoed is tijdloos

Deze top 3 zou niet compleet zijn zonder houten speelgoed. Niet alleen fijn om mee te spelen, maar het staat ook zoveel mooier op de kinderkamer of een speelhoek. Wat opvalt aan houten speelgoed is dat het eigenlijk heel tijdloos is. Een houten poppenwagen ziet er nog net zo uit als die waar mijn oma mee heeft gespeeld.

In de collectie van Petite Amélie vind je de leukste poppenhuizen, speelgoedkeukens, poppenbedjes en nog veel meer. Door het unieke design zijn ze ook een absolute eyecatcher in de woonkamer. Ik bedoel, kijk nou, dit is toch echt te gek?! Ik wil dit allemaal 😉

[shopr_shopthepost collection=”petite-amelie” title=”Shop deze leuke items hier”]

Ik hoop dat ik je blij heb kunnen maken met deze webshops. Niet alleen voor het inrichten van een kinderkamer, maar misschien ook wel voor de broodnodige inspiratie voor de feestdagen. Dit is in ieder geval mijn top 3 en ik vind het echt heel erg leuk dit soort tips met jullie te delen.

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.