Home + De Nijntje collectie is verhuisd naar C&A!

De Nijntje collectie is verhuisd naar C&A!

Toen Milan nog een heel kleine mini Milan was heb ik nog wel wat Nijntje items gekocht bij V&D. Toen heel erg schattig, maar na het faillissement van V&D was het lange tijd onduidelijk waar en of de Nijntje collectie nog ergens terug zou komen.

Bijna een jaar na dat faillissement is de collectie weer te koop! Ook een winkel met twee letters, want van V&D gaat de collectie naar C&A! Dat vind ik leuk nieuws. Het zou toch zonde zijn als de collectie helemaal niet meer terug zou komen. Een oer-Hollands merk als Nijntje hoort stiekem toch ook thuis in een oer-Hollandse winkel? Tenminste, ik vind van wel. Daarbij heb ik een bijzondere band met C&A, want ik heb er een paar jaar gewerkt en heb er een top tijd gehad. Enorm veel geleerd en ik vind C&A nog altijd één van de beste werkgevers die ik heb gehad.

In ieder geval is de collectie weer terug en ik vind hem erg leuk. Neutrale kleuren en pastel blauw en roze. Dat alles voor fijne prijzen dus niet alleen leuk om te shoppen, maar ook erg leuk om cadeau te geven.

Mijn favorieten uit de Nijntje collectie van C&A

Fijne basics en ik vind de rompertjes er ook heel comfortabel uitzien. Verder bestaat de collectie niet alleen uit kleding, maar ook uit knuffels, slabbetjes, knuffeldoekjes, baby speelgoed, dekentjes en slaapzakjes. Kortom, de collectie is behoorlijk uitgebreid en zal ongetwijfeld weer net zo’n groot succes worden als destijds bij V&D.

Erg leuk zo vlak voor de feestdagen!

Wat vind je van de nieuwe collectie? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *