Home + Photodiary van donderdag 4 juni!

Photodiary van donderdag 4 juni!

Het was alweer even geleden dat ik een photodiary heb gemaakt en dat heeft een reden. Ik vind het hartstikke leuk en begin ’s morgens heel enthousiast. Maar op een zeker punt vergeet ik dan foto’s te maken. Toch heb ik afgelopen donderdag mijn best gedaan en veel foto’s gemaakt.

Zo kan ik jullie toch mijn dag laten zien!

Ik vind het leuk om op donderdag foto’s te maken, omdat ik zelf vrij ben ’s middags en ik M zelf uit school haal. Tel daarbij op dat het erg lekker weer was dus het was een heerlijke dag. Kijk je mee?

Goodmorning! Ik geniet nog even van de aanblik van een redelijk nette LEGO tafel. Binnen enkele seconden zal M het doen lijken alsof er een tornado overheen is geweest 😉

Nadat ik het toilet en de badkamer schoon heb gemaakt, de bedden zijn opgemaakt en de ramen boven lekker openstaan is het tijd voor het ontbijt. M en ik ontbijten altijd samen omdat Patrick al vroeg naar zijn werk gaat. Ik ben groot fan van Jan de Hoop dus het ontbijtnieuws staat altijd aan als we eten. Zelfs de herhaling vind ik nog leuk. Ik word gewoon altijd vrolijk van Jan!

Wij hebben geen vaatwasser en dat vind ik eigenlijk niet erg. Ik weet tenslotte niet wat ik mis en alles is al klaar voordat ik moet wachten op een vaatwasser die klaar is. Na het ontbijt was ik alles af en ik ga ook echt de deur niet uit voordat het aanrecht helemaal schoon is en alles is opgeruimd. Ik doe zelfs een scheutje allesreiniger door de gootsteen zodat het weer lekker ruikt. Ja, ik weet het en het is geen fase…

Even een brood uit de vriezer halen uit de schuur en heel even genieten van het vroege zonnetje in onze tuin!

Als we zijn gewassen en aangekleed maak ik even een outfit foto van M. Komende vrijdag kun je in een nieuwe M’s outfits lezen wat hij precies aan had en wat het kostte.

En ik had deze schoentjes een paar weken geleden al geshopt bij de Primark (voor maar €9!) en vandaag kon ik ze eindelijk aan. Ze lopen heerlijk en ben er nog steeds heel erg blij mee. Die €9 loop je er zo uit.

Daarna is het alweer tijd voor school. Wij hebben als ouders altijd tien minuten tussen het moment dat de deur open gaat en de schoolbel. Er liggen dan allemaal boekjes op tafel die wij dan aan de kinderen voor kunnen lezen. M koos dit keer voor een boekje over katten. Na de bel klets ik nog even wat met andere ouders. Daarna spring ik weer op de bakfiets om te gaan werken. Ik werk tot 13.00 uur en maak daar uiteraard geen foto’s.

We hebben een mail van school gehad. Het thema is ridders en prinsessen en de kinderen mogen volgende week woensdag verkleed naar school komen. Na mijn werk fiets ik daarom even langs de feestwinkel voor een helm en een zwaard. En dan op naar huis. Daar beantwoord ik snel nog wat mail en ik stofzuig de benedenverdieping en de trap. Daarna weer snel naar school. Op de één of andere manier denk ik altijd dat ik laat zal zijn, maar ondertussen ben ik steevast tien minuten te vroeg.

En daar sta ik dus bij de brug. En uiteraard nog geen kind te zien. Toch kan ik nog wel even gezellig kletsen met de andere ouders.

Na school wil M afspreken met een vriendinnetje, maar ik moet ook nog wat boodschappen doen en wat werk afmaken, dus het spelen doen we maandag. Ook fiets ik nog even snel langs een kinderkledingwinkel om een korte broek voor M te scoren. Door de zon is het niet zo’n duidelijke foto, maar deze mintkleurige broek vonden M en ik wel erg leuk!

Daarna haalden we een ijsje. En omdat opa en oma om de hoek wonen hebben we gebeld of we er ook één voor hen mee konden nemen. Opa had wel trek in een ijsje dus die brengen we dan gewoon!

Als wij thuiskomen is Patrick ook net thuis van zijn werk en we besluiten vroeg te eten. Patrick en M moeten nog even douchen en daarna moet Patrick nog naar de stad en hij zou daarna nog gaan vissen met mijn (stief)vader. En ach, ik vind het wel lekker als ik nog een hele avond voor me heb 😉

Ik sluit de dag af met deze donkere foto, maar wilde deze toch graag met je delen. Iedere dag na het eten is het tijd voor gekkigheid zoals M dat noemt. Hij en papa zijn dan druk aan het stoeien, houden een kussengevecht en doen dus alleen maar gekkigheid met elkaar. Superleuk en M kan er zo naar uitkijken, iedere dag weer!

Dit was dan weer mijn eerste photodiary sinds lange tijd. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. De volgende keer zal ik wel fotograferen met beter licht en misschien wordt het eens tijd voor een nieuwe camera waar ik goede foto’s mee kan maken, speciaal voor een photodiary.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 6 juni 2015 / 07:59

    Super leuk om te zien! Ik neem mezelf altijd voor om te gaan ploggen maar vergeet op de helft van het dag gewoon foto’s te maken haha

  2. 6 juni 2015 / 20:44

    Leuke photodiary. En een dagje vrij is zo voorbij he met school, huishouden, boodschappen…