Home + Nieuwe lente outfits voor een fijn prijsje!

Nieuwe lente outfits voor een fijn prijsje!

Hoewel ik een hele tijd geen jurkjes heb gedragen hangen ze nu weer volop in mijn kast. Gave nepleren broek eronder en afmaken met toffe sneakers. Dan heb je eigenlijk al de perfecte outfit. Zelf ben ik ook een groot fan van Vero Moda en Vila en daarom ging ik op zoek naar leuke items. Ik kwam terecht bij webshop Sans en dit is wat ik er shopte.

Ik vind het leuk om met zo weinig mogelijk budget zoveel mogelijk leuks uit te zoeken en daar leuke nieuwe outfits mee te maken. Juist omdat de mode in rap tempo veranderd en we vaak iets nieuws willen. Ik vind het belangrijk om er leuk uit te zien, maar kleding moet ook comfortabel zijn. Ik moet er van hot naar her in kunnen fietsen op mijn bakfiets, maar ik wil er ook mee naar kantoor kunnen.

Nieuwe jurkjes!

Dit superleuke gestreepte jurkje is van Only (uit dezelfde bestseller familie als Vero Moda en Vila) en kost maar €12,95! Hier droeg ik hem op een casual vrijdag met een donkere skinnyjeans, sneakes en een spijkerjasje. Hij staat ook erg leuk met een panty eronder, ook met sneakers en er dan bijvoorbeeld een colbertje erover. Kortom, jurkjes waar je heel veel verschillende outfits mee kan maken.

Ik was zo’n fan van het eerste jurkje dat ik er nog één bestelde; deze rode. Voor €12,95 heb je superleuke jurkjes die je eindeloos kunt combineren en Sans heeft er nog veel meer! Wat ook niet geheel onbelangrijk is is dat deze jurkjes zo fijn afkleden door het koord in het midden.

Fijne shirtjes!

Verder shopte ik nog een heel leuk shirtje. Een shirtje wat je zowel op een rokje kunt dragen als op een jeans. Zo’n shirtje wat eindeloos is te combineren en altijd goed is. Ik heb hem gevonden!

Dit shirtje shopte ik ook bij Sans voor maar €7,95! Het is een heel fijn basic katoenen shirtjevan Jacqueline de Yong. Wat ik hier fijn aan vind is dat de achterkant wat langer is en het is een trend om je shirt in een broek of rokje te shoppen aan de voorkant. Mocht je dat leuk vinden is dit het perfecte shirtje ervoor! Deze items zijn helemaal leuk geprijsd en ik heb stiekem al veel meer leuke dingen gezien. De laatste foto is een echte ‘behind the scenes’ foto, want Milan wilde ook zo graag op de foto.

Ik ben heel blij met deze leuke items en zo zie je maar dat leuke outfits niet perse duur hoeven te zijn 😉 Kende jij Sans al en wat vind je van deze nieuwe items? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. 3 mei 2016 / 06:28

  Wat een leuke items! Sans kende ik nog niet. Zelf ben ik ook dol op Only en Jacqueline de Yong (vanwege de prijs en de maatserie) dus ik ga zeker een kijkje nemen in deze webshop!

  • 3 mei 2016 / 08:50

   Ja, ik zou zeker kijken ze hebben heel leuke dingen en de maten kloppen bij die merken ook altijd. Dat is ook wel heel fijn.

 2. 3 mei 2016 / 08:06

  De only jurkjes passen echt bij mij! Straks eens op zoek online!
  Je ziet er weer mooi uit.

  • 3 mei 2016 / 08:50

   Dankjewel! Het zijn heel fijne jurkjes en dragen heerlijk! Ook als het echt warm wordt, want ze zijn van katoen.

 3. 3 mei 2016 / 08:38

  Superleuk weer! Ik ben trouwens fan van je budget outfits, wat een leuke en goede tips geef je iedere keer, thanks!