Home + Foutje? Ik shopte deze stoelen wel heel goedkoop…

Foutje? Ik shopte deze stoelen wel heel goedkoop…

Ik wilde dit mazzeltje toch wel erg graag met jullie delen hoor. Afgelopen week was ik, zoals altijd, vroeg wakker en zag ik op Facebook dat iemand had gedeeld dat deze designstoelen bij Bol.com wel erg  goedkoop waren. Namelijk €159,95 voor vier stoelen. Ik wilde deze stoelen al erg lang en dacht dat dit een grapje was, want ik heb ze vaak véél duurder gezien. Ik heb ze weleens gezien voor meer dan €100 per stoel!

Ik ging dus kijken en het bleek echt zo te zijn. Ik stuurde snel een screenshot naar Patrick en vroeg wat hij ervan vond. We wilden al heel lang nieuwe eethoek stoelen en ik was echt groot fan van deze. Patrick zei dat ik ze maar moest bestellen, want deze prijs was wel erg goed.

Ik bestelde ze dus en deelde een foto op Instagram. Ook daar kreeg ik superleuke reacties op deze stoelen en naar aanleiding van mijn post waren er ook weer mensen die de stoelen bestelden. Het was die dag erg druk, maar ’s avonds wilde ik graag een blogje schrijven over deze stoelen en de tip met zoveel mogelijk mensen delen.

Maar toen bleken deze stoelen alweer €319,90 te kosten voor een set van vier!

Ik heb nu dus geen flauw idee of het een foutje is geweest en ze erachter kwamen omdat steeds meer mensen ze opeens bestelden of dat het echt een actie was en we er op het juiste moment achter kwamen. Wij hebben in ieder geval flinke mazzel (hebben we niet vaak wat dat betreft) en zijn er zó blij mee!

Ze zitten overigens erg lekker en staan mooi bij de robuuste, steigerhouten tafel. Wat zijn we er blij mee en zeker voor deze prijs!

Ik wilde het bijzondere verhaal toch even met jullie delen en meteen mijn nieuwe stoelen laten zien. En mocht je enthousiast zijn. je shopt ze hier bij Bol.com.

Wat vind je van mijn nieuwe stoelen? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 Reacties

 1. 3 mei 2016 / 07:39

  Een vriendin heeft ze in twee kleuren dat vind ik ook wel gaaf en ze zitten inderdaad lekker!

 2. 3 mei 2016 / 08:40

  Zoiets heb ik ook een keertje gehad. Lekker is dat dan? En ik vind het dan jammer dat ik het niet meer heb besteld (voor vrienden of bekenden, of om door te verkopen)

  • 3 mei 2016 / 08:49

   Ja, op de één of andere manier ben je er dan nog blijer mee! Haha jij zegt het en in dacht het. Had ik nog maar zo’n set 😉

 3. 3 mei 2016 / 10:16

  Heel mooi! en wat passen ze mooi bij de rest van je interieur.. xx Marjon

 4. Haddouda
  3 mei 2016 / 11:38

  Staan super gaaf. Heb ze ook pas gekocht. En ook voor een heel leuk prijsje. Bij leenbakker 20 euro per stoel.

 5. 3 mei 2016 / 13:32

  Haha wat een geluk ! Ik zie ze inderdaad regelmatig via interieurapps verschijnen voor soms wel 120 euro per stuk, soms voor even afgeprijsd naar 100 of 80. Maar 40 euro p/s? Dat is wel heel lekker zeg 😀

  • 3 mei 2016 / 15:25

   Inderdaad, ik zocht ze ook al een tijdje en wilde ook graag deze zonder touwen bij de poten. Maar behoorlijk prijzig ja. Dit was echt een koopje, ben er zó blij mee!