Home + Facebook update voor bedrijfspagina’s; foto’s plaatsen

Facebook update voor bedrijfspagina’s; foto’s plaatsen

Facebook heeft weer een nieuwe update gelanceerd voor bedrijfspagina’s; was het eerst alleen maar mogelijk om één foto toe te voegen aan je bericht, nu het mogelijk om er meerdere toe te voegen! En dat is soms best handig.
Ik liep er meerdere malen tegenaan; had ik mooie tassen of schoenen ingekocht voor de webshop en die fotografeerde ik dan van verschillende kanten zodat je echt goed kon zien hoe de tas eruit zag, hoeveel vakjes erin zaten etc. Deze wilde ik dan promoten op mijn Facebookpagina, maar helaas kon ik dan maar één foto toevoegen. Gemiste kans vond ik dan. Juist omdat je op een persoonlijke (privé) pagina wel meerdere foto’s toe kon voegen aan je bericht.

Ook wanneer ik een productfoto had, maar er ook graag een sfeerfoto bij wilde plaatsen, kon dit niet. Kortom, ik snakte eigenlijk best wel naar deze update! De nerd in mij kwam naar boven toen ik gisteravond ontdekte dat je nu dus wel meer foto’s kan plaatsen aan een bericht 🙂 En ik vind het fijn, heel erg fijn!

Juist voor bovenstaande situaties is het heel erg handig, maar ook voor het plaatsen van bijzondere dingen, waar je niet kan kiezen tussen twee of drie foto’s is het ideaal.

Tip: Ga vooral niet teveel foto’s plaatsen bij je bericht. Twee of drie is voldoende en doe dit ook niet bij ieder bericht. Voor meer foto’s raad ik je toch aan om een apart fotoalbum aan te maken. Zo houd je het nog wel rustig.

En hoe doe je dat dan, die meerdere foto’s plaatsen? Dat is heel simpel! Zie onderstaande screenshot.

Facebook update www.queenc.nl

Facebook update; meerdere foto’s plaatsen bij bericht!

En door op de + te klikken in het volgende vierkant, plaats je dus een foto erbij. Zodra deze is geüpload, kan je er nog één toevoegen. Uiteraard werkt dit ook als je berichte wilt inplannen.

Ik ben er blij mee, ben benieuwd wat jij ervan vindt en of je zelf ook zo nu en dan meerdere foto’s zal gaan plaatsen bij je bericht.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *