Home + Week van de publicaties!

Week van de publicaties!

Dit was de week van de publicaties. Het interview wat ik had met MamaMarketing is gisteren gepubliceerd op hun website én gisteren was ook mijn eerste krantenadvertentie voor het geven van social media advies een feit!

In een eerdere blog heb ik verteld over het panelgesprek waaraan ik deel mocht nemen tijdens Flavourites Live! Business. Na het gesprek werd ons verteld dat de tijd die we hadden misschien wel te kort was en dat de dames van MamaMarketing ons verhaal zo inspirerend vonden, dat er een vervolg moest komen in de vorm van een interview op hun blog.
Niet veel later was het interview een feit en de 20 vragen die aan mij gesteld zijn staan deze week dus op de website van MamaMarketing! Komende week  en de week erop worden de interviews met de andere dames uiteraard ook gepubliceerd. Ik mag dus het spits afbijten 🙂

Na het lezen van deze vragen weet je waarom ik met QueenC ben begonnen én waarom ik niet van plan ben te stoppen :-), hoe ik dit combineer met mijn werk en gezin, hoeveel uur ik in de week werk en waar ik allemaal al tegenaan ben gelopen. Hieronder een tipje van de sluier….. De rest kan je lekker lezen op MamaMarketing

Sneak preview van het interview op MamaMarketing

Sneak preview van het interview op MamaMarketing

Maarrrr, ten tijde (oeh, klinkt wel heel erg oldskool) van dit interview was nog niet bekend dat ik ook social media advies geef aan bedrijven die bijvoorbeeld een fysieke winkel hebben en die iets willen met social media, maar niet goed weten wat. Of bedrijven die al wel verschillende social media accounts hebben en zo nu en dan actief zijn, maar door drukte er gewoon geen tijd voor hebben om er écht een goede strategie voor te maken.

Ik heb inmiddels al voor een aantal bedrijven een advies rapport gemaakt en de reacties waren zo positief dat ik heb besloten dit vaker te willen doen en dus heb ik een advertentie geplaatst in een regionale krant.

Ik zal er niet teveel over uitweiden, als je meer wilt lezen over het social media advies kan dat hier. Maar de advertentie is wel leuk geworden al zeg ik het zelf 😉

Krantenadvertentie Marisca Kenter in de Goudse Post

Krantenadvertentie Goudse Post

Kortere blog als dat je van me gewend bent, maar toch leuk nieuws in deze laatste weken van het jaar. Volgend jaar hopelijk meer!

Alvast heel fijne feestdagen!

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *