Home + Nieuwe budget outfit!

Nieuwe budget outfit!

Het is weer tijd voor een nieuwe budget outfit. Het is nog steeds heel erg leuk om te merken dat  een outfitpost zo goed wordt ontvangen, maar een budgetoutfit is voor iedereen leuk. Ik kan wel een outfit plaatsen met biar dure items, maar laten we eerlijk zijn, dat is niet voor heel veel mensen weggelegd en er zijn al genoeg echte fashionbloggers die die kleding en items veel beter kunnen laten zien. Ik kom er denk ik ook niet mee weg hoor 😉

Dit keer een vrolijke, kleurrijke outfit (behalve de broek dan) die ik ook droeg tijdens Koningsdag. Het is een outfit die ik perfect aan kan naar mijn werk, maar die ook heel leuk staat als je een verjaardag hebt of tijdens lekkere, zomerse dagen op een terras ’s avonds.

Kijk je mee naar deze nieuwe budget outfit?

De broek is nieuw en is een donkergrijze met een wat witte gloed erover. Hij is van Primark en kost €15. Ze hebben daar nu een collectie super stretch skinny’s en die zitten zo lekker! Ik rolde de pijpen wat op en draag mijn laarsjes met fringes eronder. We moesten de vrijmarkt nog over en dan zitten deze laarsjes wel erg lekker. Deze laarsjes had ik al.

Het shirtje en het jasje zijn van H&M. Het shirtje is een lekker los, fladdrig shirtje dat zo’n €7 kostte. Het jasje kost €27 en ik kocht ze beiden online. Ik heb ze bij onze H&M niet gezien. Het jasje is gemaakt van een jersey (jogging) stof en zit daardoor ook erg lekker.

Het shirtje deed ik aan de voorkant een klein stukje in mijn broek anders hing het wel erg fladderig. Ik moest daar overigens wel aan wennen, want ik heb altijd graag iets langs aan over mijn heupen. Toch wende het wel snel en was ik dus best blij met deze outfit.

En nog even een selfie bij mijn ouders thuis na het maken van de foto’s van deze budget outfit. Dan zie je de kleuren nog iets beter.

Wat vinden jullie van deze budget outfit? En is er nog iets dat jullie zouden willen zien in een nieuwe budget outfit? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. Loes
  29 april 2016 / 07:57

  Het staat je superleuk …ik ga zeker ook kijken voor de broek.

 2. 29 april 2016 / 18:47

  Leuke outfit weer.
  Ik vind de budget outfits leuk om te zien. Ik koop zelf niet extreem duur. Ook gewoon de standaard merken en gemiddelde prijzen. En ook gewoon Primark. Dus lees deze budget outfits graag 🙂

 3. Laura
  29 april 2016 / 21:40

  Wat leuk zeg, lekkere zomerkleur ook dat roze. Bedankt voor je tips trouwens ! Dankzij jou tips de spijkerparka bij zeeman en blauwe fake adidasjes van Bristol voor mijn zoon gescoord:-) groetjes Laura

 4. Elise
  30 april 2016 / 01:25

  Als ik eerlijk ben vind ik het beetje saaie outfit.. Wel comfortabel, maar het doet verder niets voor je! Ik vind het zeker niet kleurrijk. Je mag jezelf best wat meer laten zien hoor, want je mag er zijn!

 5. grace
  16 mei 2016 / 19:23

  staat je super goed! en erg mooie spijkerbroek van de primark!
  zou ik mogen vragen wat voor maat jij draag van de broeken van de primark?!
  (ik heb de vervelende neiging vaak op mega drukke dagen te gaan en passen zit er niet in dan 😉

  • 17 mei 2016 / 07:05

   Dankjewel! Ik draag van deze broeken maat 44 en ze zitten heerlijk. Ik hoef ze eigenlijk nooit te passen, omdat ik weet dat de pasvorm goed is. Wel zo makkelijk, want die rijen voor de paskamers zijn echt niet te doen 😉