Home + Netflix Tip | Yummy Mummie’s!

Netflix Tip | Yummy Mummie’s!

De eerste dagen van mijn longontsteking kon ik totaal geen televisie verdragen. Het kostte me gewoon teveel energie om ergens mijn aandacht bij te houden. Na een paar dagen sloeg de antibiotica aan en hoewel ik nog steeds behoorlijk ziek was, sliep ik niet meer de hele dag en vond ik de afleiding wel fijn. Lang leve Netflix in dat geval! Opeens verscheen Yummy Mummies bij mijn suggesties en ik was meteen getriggerd. Het is een reality serie over vier Australische “Yummy Mummies”. Vier aanstaande moeders met een heel goed gevulde bankrekening die zich voorbereiden op het moederschap. En dat is bizar, héél bizar!

Melbourne Yum Mums

In de serie volgen we eerste 3 aanstaande moeders uit Melbourne. Drie vriendinnen met steenrijke mannen die zich met elkaar voorbereiden op het moederschap. Deze drie moeders; Jane, Lorinska en Rachel zijn vooral heel druk met hun “push present”, het Australische baargoud. Jane is de enige die al een zoontje heeft en is zwanger van de tweede, maar krijgt van haar man wel een nieuwe Range Rover. Lorinska wil graag een ring met een diamant die bijna een ton (Australische dollars, maar toch…). Je kunt er maar druk mee zijn haha. Het is heel erg over de top, het is hysterisch en toch vind ik ze leuk!

Ik vraag mij heel erg af of dit allemaal echt is, maar het is onwijs leuk om naar te kijken!

“Concurrent” Maria

In Adelaide (ook in Australië) woont Maria. Zij is voor het eerst zwanger en bereidt zich ook voor op het moederschap. Ook zij doet dat op geheel eigen wijze. Ze verwacht een dochterje dat ze Valentina gaat noemen. Het zal Valentina aan niets ontbreken. Zo heeft de ongeboren baby een garderobe waar vol designerkleding. Zoveel dat Valentina waarschijnlijk vier keer per dag omgekleed moet worden om alles aan te kunnen. Maria wordt op handen gedragen door haar vriend Carlos en haar ouders en is een heel groot fan van Versace. Zelfs haar moeder lijkt op Donatella Versace!

Als Maria haar hysterische babyshower plant (ze komt aan in een koets bijvoorbeeld) hoort ze van de Melbourne Yum Mums. Ze besluit hen te volgen op Instagram en nodigt de drie vriendinnen uit voor de babyshower zonder hen te kennen. Ik begrijp dat het allemaal gescript is, maar zelfs dan is het nog heel erg ongemakkelijk. Ik zei toch dat het heerlijke televisie is? 😉

Maria doet er alles aan om de drie moeders uit Melbourne af te troeven en dat resulteert in een heel bijzondere babyshower…

In dit eerste seizoen zien we alle kindjes geboren worden en laten we eerlijk zijn, baby’s zijn sowieso heel erg leuk om naar te kijken.

Het is zo over de top en staat zo ver van mijn eigen leven af dat het natuurlijk extra leuk is om naar te kijken. Het is een vermakelijke serie en perfect tijdens een beetje me-time. En weet je, ik ben de Melbourne Yum Mums zelfs gaan volgen op Instagram en vind ze stiekem best leuk…

Kende jij de serie al? nog niet? Gauw kijken dan!

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *