Home + Dit zijn de leukste nieuwe baby items uit de nieuwe catalogus van Zeeman

Dit zijn de leukste nieuwe baby items uit de nieuwe catalogus van Zeeman

Een paar dagen voordat ik longontsteking kreeg, kreeg ik een persbericht in mijn mailbox met daarin een sneak preview van de nieuwe Zeeman babyfolder. Ik was die middag vrij dus maakte meteen collages van het beeldmateriaal dat ik al kon downloaden. Ik had de intentie deze dat weekend aan jullie te laten zien, maar toen werd ik ziek en niet zo’n klein beetje ook. Inmiddels is de folder uit en heb ik even getwijfeld of ik dit nog wel moest plaatsen. Toch vond ik het zonde van de collages die ik had gemaakt, want dit zijn wel mijn favoriete items uit de nieuwe babycollectie. Daarom speciaal op thema alsnog de nieuwe babyitems van Zeeman en wat zijn ze leuk! Let op; het gaat niet alleen om babykleding, maar ook om heel leuke items voor de babykamer!

Okergeel

Toen ik jullie vorige keer de nieuwe items liet zien, hoopte ik al dat er de volgende keer meer trendkleuren bij zouden zitten. Dat is zeker gelukt, want wat dacht je van okergeel? Zeker in combinatie met mijn all time favourite panterprint 😉 Dit is toch té schattig? Veel van deze items zijn nu al verkrijgbaar in de winkels.

Stippen

Geen kleur, maar wel een enorme trend op dit moment en eigenlijk vind ik hem ook nog tijdloos; stippen. Wit met zwarte stippen is altijd goed en heerlijk uniseks. Mijn voorkeur gaat voor de babykamer uit naar de hydrofieldoek en het mandje. Superleuk voor op de commode! Ook de slaapzak vind ik echt heel erg leuk! Veel van deze items kun je nu al shoppen.

Marine en Nijntje!

Ook zo tijdloos; blauw marine. Ik vind dat overigens leuk voor zowel jongens als meisjes, want kijk nou naar dat spijkerjasje met de ruches! In deze collage zie je overigens alleen het Nijntje mutsje, maar in de nieuwe Zeeman folder zie je dat er nog veel meer Nijntje aan komt. Eind maart kun je deze blauwe items shoppen. Op Nijntje moet je helaas iets langer wachten; dat ligt begin mei in de winkels.

Grijs

Tot slot laat ik jullie deze grijze items nog zien. Ik vind het leuk dit soort basics te combineren met wat fellere kleuren. Mijn favoriet uit deze collage? De geruite legging! Deze items komen verspreid over de komende maanden in de winkels te liggen.

Wil je alles zien? Klik dan op de Zeeman folder of haal hem in de winkel en zet alvast kruisjes bij alles wat je hebben wilt 😉

Wat zijn jouw favoriete items? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *