Home + Netflix tip | Partner Track wil je echt zien!

Netflix tip | Partner Track wil je echt zien!

Gooi ‘The Bold Type’ en ‘Suits’ bij elkaar en je hebt het perfecte recept voor een nieuwe serie. Tenminste, dat is het eerste waar ik aan moest denken bij de eerste aflevering van ‘Partner Track’ op Netflix. Vanaf aflevering 1 was ik hooked en in no time keek ik dit hele eerste seizoen uit. Waar de serie over gaat en wat deze zo leuk maakt, vertel ik je hieronder.

Waar gaat Partner Track over?

In deze serie staan drie vrienden centraal die alle drie werken bij een advocatenkantoor: Ingrid, Tyler en Rachel. Deze drie besties hebben ieder een eigen expertise en zijn aan het begin van de serie alle drie in de race om partner te worden binnen hun departement. De echte hoofdrol is weggelegd voor Ingrid Yun, gespeeld door Arden Cho. Ingrid wil koste wat het kost partner worden en heeft daar dus alles voor over. Ze is gedreven en wil niets liever dan samen met haar vrienden de top bereiken. Dit wil ze overigens wel doen op een eerlijke manier, dat is ook de reden waarom ze advocaat wilde worden. Toch merk je dat ze gaandeweg het seizoen niet achter al haar keuzes kan staan…

Daarom komt ze onderweg een hoop hobbels tegen, ook privé… Ze krijgt een nieuwe collega die jaren geleden al heeft ontmoet en nooit uit haar hoofd heeft kunnen zetten. Tegelijkertijd is er iemand anders in haar leven die niets liever wil dan met Ingrid zijn leven delen. Deze acteur ken je misschien nog wel uit ‘Good Girls’, je moet zelf maar even uitvogelen wie het is ☺️. Ondertussen maken Rachel en Tyler ook van alles mee waardoor niet alleen het partnerschap op het spel wordt gezet, maar ook hun vriendschap. Ik kan alvast een kleine spoiler geven: niet alles komt goed…

Wat maakt deze serie zo fijn?

Deze serie heeft alles: drama, romantiek en humor. Je zit er al heel snel in en het kijkt heerlijk weg en dat is voor mij een belangrijk ingrediënt voor een serie als dit. Als ik na een lange dag op de bank plof, dan is het heerlijk een serie te kunnen kijken waarbij je niet zoveel hoeft na te denken. Ik hou gewoon van dit genre!

Het seizoen bestaat uit 10 afleveringen van ieder 45 minuten. Je kunt dus weer vooruit de komende avonden ?. Ik wacht inmiddels met smart op het tweede seizoen, want het einde zag ik niet aankomen. Daarom ben ik heel erg benieuwd hoe dit eindigt. Hieronder alvast de trailer:

Heb jij de serie al gekeken of ben je nog aan het kijken? Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan vindt. Ben je net zo enthousiast als ik? Klets mee in de comments of op de socials van Mamablogger.

liefs

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 26 januari 2024 / 21:25

    Grappig, ik wist echt niet wat ik er van moest denken bij de eerste aflevering. Alleen bij het einde van de serie, was ik wel verkocht. Jammer dat er geen tweede seizoen komt.