Home + Diary | Veel afspraken op woensdag, uit eten, kerstballen kopen en Formule 1

Diary | Veel afspraken op woensdag, uit eten, kerstballen kopen en Formule 1

Afgelopen week stond in het teken van veel bewegen, goed letten op mijn eten, werk (het is lekker druk gelukkig) en vooral op de woensdag rende ik van hot naar her. Het weekend stond vooral in het teken van de Formule 1 en kerstballen haha. Hoe deze week er uitzag en wat we allemaal hebben gedaan, lees je zie je hieronder.

Maandag

Goed en gezond begin van de week! Ik doe buikspieroefeningen en maak scrambled bananen pancakes. Erg lekker! Ook Milan vindt het erg lekker. Floris is minder enthousiast haha.

Ik maak op school nog even snel ene foto van Floris’ lege klas voor zijn schooljaarboek waar ik binnenkort meer over vertel.

Na een drukke dag op kantoor kijk ik ’s avonds Partner Track op Netflix. Wat een heerlijke, nieuwe serie. Aanrader!

Dinsdag

Helaas de enige foto die ik vandaag maak als ik na het eten nog even een wandeling maak.

Woensdag

Deze woensdag is een supervolle dag met allemaal afspraken, werk, dingen die moeten én ik ga lekker uit eten vanavond 🙂

Eerste stop van vandaag: school!

Als de jongens op school zitten rijd ik meteen door naar Moordrecht om wat boodschappen te halen. Eenmaal thuis ga ik gelijk aan het werk voor mijn werk en daarna voor Mamablogger. Rond 11.30 uur pak ik de fiets naar de stad, want ik heb een afspraak voor mijn nagels en wenkbrauwen.

We kunnen weer fatsoenlijk over straat haha. Eenmaal thuis kan ik nog even snel eten en haal ik daarna Floris weer op. Milan komt zelf naar huis. We zijn niet lang thuis, want we moeten door naar…

 

… De tandarts! Milan en ik naar de preventie en Patrick is daarna aan de beurt, maar gaat er zelf heen. Buiten staan onze auto’s bij elkaar haha.

Als we allemaal thuis zijn moeten we weer richting school voor het startgesprek van Milan. Het gaat gelukkig erg goed en in de vakantie zijn alle cito’s geanalyseerd. Daaruit is een advies gekomen waar bijvoorbeeld nog ondersteuning nodig is. Bij Milan is dat niet het geval, hij heeft geen ondersteuning nodig. Hij kan wel wat extra uitdaging gebruiken en krijgt dat voor rekenen. Binnenkort maar eens wat open dagen gaan bezoeken, want dit is zijn laatste jaar op de basisschool.

Daarna moet ik weer snel door, want ik heb in Zoetermeer afgesproken met Patty en Nancy om gezellig een hapje te gaan eten! Was erg leuk!

Donderdag

Goedemorgen! Geen land te bezeilen met dit haar…

Op naar school en naar het werk!

Om vervolgens meer dan 2,5 uur in de rij te staan voor het STAP-budget. Uiteindelijk zie ik dat het budget op is, maar ik kan nog wel de aanvraag doen. Ik doe het maar op hoop van zegen en hoop dat de aanvraag wordt goedgekeurd. Edit: inmiddels weet ik dat de aanvraag is afgekeurd omdat het budget op is. Beetje jammer dat je dan nog wel de gelegenheid krijgt de hele aanvraag te doorlopen en je dus de hoop hebt dat het lukt. Ik ga nog even nadenken wat te doen met de training.

Er was een jarige in de klas van Floris die bellenblazen trakteerde. Die moest natuurlijk meteen worden gebruikt.

De rest van de middag werk ik thuis. Het is druk dus ik sluit wat later af. Ook Pat is laat vanwege drukte op zijn werk en een file.  ’s Avonds doen we niet veel meer.

Vrijdag

Vandaag heb ik een onwijs drukke dag op kantoor en ik maak helemaal geen foto’s tot deze ene foto in de avond. We hebben tickets besteld voor de Mega Sint Show in Gouda en bestellen er een Party Piet Pablo knuffel bij voor Floris. Van de feestdagen proberen we een zo groot mogelijk feest te maken met mooie herinneringen en we hopen dat dit er ook eentje gaat worden.

Zaterdag

Ik ga al vroeg op pad voor een wandeling, want ondanks dat we geen druk weekend hebben, moeten we nog wel veel doen vandaag. Ik loop drie kilometer in 35 minuten. Redelijk oké denk ik. Daarna ben ik even druk in huis met de was etc. Ook moeten we nog even naar de Lidl nadat ik heb gedoucht. Floris moet naar de kleutergym en daarna wil ik naar een winkel in Rotterdam. In de middag doen we niets meer, want het is natuurlijk Formule 1 weekend in Zandvoort waardoor we aan de buis gekluisterd zitten. Ik heb wel tickets voor volgend jaar aangevraagd, dus met een beetje geluk gaan wij volgend jaar ook een dagje naar Zandvoort ??.

Vanaf kleutergym (waar we Floris hebben omgekleed en we hebben een broodje voor hem meegenomen zodat hij in de auto kon eten) rijden we door naar ‘Alles in Wonderland’ in Rotterdam. Hier verkopen ze heel veel supergave kersthangers, waaronder de krokettenhangers van Vondels. Ik wil de kroket, bitterbal en kaassouflé en we hebben zoveel geluk. We hebben de laatste bitterbal en kroket. Ze gaan enorm hard, dus vind je ze leuk moet je heel snel zijn, want volgende week krijgen ze een nieuwe voorraad.

diary_volle woensdag_afspraken_weekend_persoonlijk_mamablogger_

Dit zijn ze, waanzinnig toch?! We kopen er ook nog twee Sinterklaashangers voor de Sinterklaas tafelklem, waaronder een chocoladeletter van Vondels.

Daarna rijden we door naar de stad in Gouda, om even een bezoekje te brengen aan ‘Onze Nieuwe Winkel’. Hier shoppen we heel veel spijkerbroeken voor de jongens voor maar een tientje per stuk. Eenmaal thuis zijn we helemaal klaar voor Max. We hebben bedacht dat wanneer hij in Zandvoort races of gaat voor het kampioenschap, we het thuis versieren.

Na het eten rijd ik nog even naar de Action om alvast het één en ander te halen voor de Halloween tafelklem die ik binnenkort ga maken.

Zondag

In alle vroegte ga ik weer aan de wandel. Weer een klein stukje verder en ik heb zelfs een beetje hard gelopen. Jaren geleden kon ik dat heel goed, maar dat mocht uiteindelijk niet meer. Toch heb ik nu kleine stukjes geprobeerd en het ging redelijk. Mijn horloge viel echter uit omdat de batterij leeg was. Dit is me nog niet eerder gebeurd en ik baal ontzettend. Gelukkig heb ik nog een aantal stappen op mijn telefoon gemeten, maar ik baal enorm dat de stappen nu niet worden meegerekend op mijn horloge en de stappen dus niet meegaan in het totaaloverzicht.

In de middag moeten we nog even wat ophalen in de stad en we nemen even een kijkje in de Chocoladefabriek waar de musicallessen van Milan vanaf dit seizoen zijn. Ons vorige huis lag op 50 meter van de Chocoladefabriek en is één van de weinige dingen die ik mis. Dit is zo’n leuke en gezellige plek! Ik denk dat Milan hier een ontzettend leuk jaar gaat krijgen!

De rest van de middag maak ik geen foto’s meer en gaan we helemaal op in de race. Wat was het weer genieten. Op naar het kampioenschap!

Dit was onze week. Komende week krijg ik mijn tweede hypnose sessie, ik ben benieuwd. Fijne week!

 

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Christine
  5 september 2022 / 05:29

  Wat fijn dat je in zo’n wandelflow zit! En ik wilde jou juist nog een berichtje sturen dat het bijna 100 dagen tot kerst is 😉 maar zie dat je daar ook alvast voorpret in hebt gehad! Op Insta volg ik nu een speciaal account over kerst bij Intratuin Zevenhuizen.. daar is namelijk de kerstcommercial opgenomen voor dit jaar! En ze geven elke week een update over de vorderingen van de bouw van het kerstdorp..
  Kan niet wachten om daar weer van te kunnen genieten. Fijne week!l en succes bij de tweede sessie..

 2. Nancy
  5 september 2022 / 09:23

  Wat een gezellige week weer. En love your outfit op die laatste foto met Floris.
  Vond het woensdag erg gezellig! Ik app later even om een nieuwe date te prikken!
  Fijne nieuwe week!