Home + Nagenieten; terugblik op mijn verlof

Nagenieten; terugblik op mijn verlof

Morgen is mijn eerste werkdag en ik kijk terug op een heerlijke verlofperiode. 16 ontzettend fijne weken waarin ik van iedere dag keihard heb genoten. Vandaag ben ik een beetje verdrietig over het feit dat ik deze fijne tijd afsluit en dat ik Floris zo zal missen. En daarom blik ik nog een keertje terug op deze fantastische tijd.

September

Ik voel me goed en heb er zin in. Ik heb opeens tijd voor selfies in de badkamer 😉 en op de eerste dag ga ik met een aantal moeders van school ontbijten om mijn verlof te vieren.  Verder ga ik aan de slag met Mamablogger en zoveel mogelijk vooruit werken. Ook geef ik de blog deze nieuwe, frisse lay-out.

Verder zetten we de laatste dingetjes klaar en ga ik zelfs nog met Milan high tea-en na schooltijd!

Oktober

Dit is de maand waarin het zal gaan gebeuren!

Terwijl ik heel hard vooruit werk voor Mamablogger doe ik dat het liefst met lekker en gezond eten en vers gesperste jus. Tussendoor bezoek ik heel regelmatig de verloskundige.

Ondertussen zet ik alle traktaties klaar (ook voor Milans verjaardag) en daar geniet ik zo van. Het gerommel ontspant en het zijn allemaal leuke dingen die we in het vooruitzicht hebben.

Vlak voor de herfstvakantie viert Milan zijn verjaardag op school, niet wetende dat hij over een paar dagen al een grote broer wordt…

Een dag voor de verjaardag van zijn grote broer wordt Floris geboren! Welkom lieve, kleine jongen!

De kraamweek was fantastisch en wat was ik trots en blij toen we voor het eerst met Floris naar buiten mochten om Milan uit school te halen!

Toen Floris 12 dagen oud was hebben we een geweldige fotoshoot gehad.

Ik neem mijn favoriete foto mee in een lijstje voor op mijn bureau op het werk…

November

We genieten van ons nieuwe gezinnetje van vier.

Vorig jaar stonden we nog met zijn drietjes langs de kade voor de intocht van Sinterklaas, niet wetende dat dat de laatste keer zo zou zijn. Nu staan we er met zijn vieren al zal Floris dat een worst wezen haha.

Floris wordt één maand en we gaan voor het eerst naar het consultatiebureau.

December

Een jaar geleden hadden we nooit gedacht dat we het jaar erop al Sinterklaas en kerst met zijn viertjes zouden vieren.

Wat hebben we fijne dagen gehad en wat was het gezellig! We hebben er echt van genoten, ook van de rest van de kerstvakantie.

We hebben veel gewandeld, lekker terrasjes gepakt en simpel genoten van de leuke en kleine dingen zoals de manier waarop Milan met zijn broertje omgaat, zo lief!

Januari

Mijn laatste week verlof zit erop en die hebben we goed benut door de hele woonkamer een make-over te geven. Ook dit hebben we echt weer samen gedaan en dat was een mooie afsluiting van mijn verlof. Wat was het toch een heerlijke en fijne tijd!

We hebben enorm veel kaartjes en kraamvisite gehad, dank jullie wel allemaal! Ook de reacties hier en op social media waren overweldigend. Nogmaals, we hebben genoten. Dank!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *