Home + Na ruim tien jaar terug in de schoolbanken

Na ruim tien jaar terug in de schoolbanken

Je had het misschien al gelezen, na ruim 10 jaar ben ik weer terug in de schoolbanken en gisteren was het dan eindelijk zo ver; mijn eerste schooldag! HBO online communicatie en social media ‘it is’ en ik keek echt uit naar deze studie. Ik ben natuurlijk wel erg bekand met social media en online communicatie, maar ik weet nog niet alles. Ik wil dus echt de diepte in en mijn kennis nog meer uitbreiden.

Dus heb ik lekker oldschool schoolspullen gekocht en ging ik gisteren gewapend met deze spullen en een broodtrommel (met boordjes die manlief had gesmeerd) naar school in Utrecht

En daar heb je het al; Utrecht. Ik vind het een heel gedoe als er wegwerkzaamheden zijn, laat staan als er een stuk weg waar ik overheen moet is afgesloten. Ik raak dan van de wijs en heb geen vertrouwen meer in mijn navigatie. Die gaf de werkzaamheden wel aan, maar gaf ook aan dat ik die kant wel op moest. Euhm, hoe dan?!

Manlief en ik bekeken dus vrijdagavond de alternatieve routes. Ik lees borden en plaatsen, mijn man spreekt in de A-taal zoals ik dat altijd noem. Dat gaat ongeveer zo; “Ja, dan ga je van de A12 de A-huppelepup op, dan een stukje rechtdoor en dan ga je er bij de A-nogwat af.” Dat snap ik dus niet en krijg ik het al benauwd. Gelukkig had hij ook een route die ik wel begrijp dus kon ik opgelucht ademhalen en richting “school”

Toen ik daar op het terrein aankwam viel mij eerst de drukte op. Wat zijn er toch een hoop mensen die op zaterdag een opleiding volgen! Ik stond daar nooit bij stil, maar net als bij mijn ‘klasgenoten’ allemaal met verschillende redenen. Bijvoorbeeld om de kans op een baan te vergroten, maar ook voor kennisverbreding. Heel divers, maar ergens ook wel logisch in deze tijd.

De uren vlogen voorbij, leuke opdrachten, leuke mensen en ondanks dat ik denk dat deze module voor mij niet de meest moeilijke is heb ik er echt veel van opgestoken en kan ik nu al goed gaan nadenken over mijn moduleopdracht. Dat is hetgeen waar ik voor moet slagen wil ik door kunnen naar de tweede van de drie modules.

Kortom, erg genoten en ik heb zin in de volgende les!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *