Home + Shoplog|Hippe gymkleding voor een jongen!

Shoplog|Hippe gymkleding voor een jongen!

Vier jaar geleden rond deze tijd kon ik mij alleen nog maar afvragen hoe het zou zijn als Milan er eindelijk was. Hoe zou hij er uitzien, hoe zou zijn stem klinken en wat zou zijn karakter zijn? Nu gaat mijn kleine jongetje bijna naar de basisschool en mag hij gaan wennen. Hier heb ik gisteren uitgebreid verslag van gedaan in mijn blog, gisteren was namelijk de eerste van de vier keer dat hij mag wennen voordat het écht zover is.

Nu moesten er niet alleen een “coole” beker en broodtrommel gekocht worden, maar ook gymkleding. De juf vertelde dat hij, als hij nog geen gymkleren had, hij ook wel in zijn ondergoed mocht gymmen, maar gymkleding moet er toch komen en waarom dan niet meteen?! Het is juist veel te leuk om lekker te shoppen 🙂

En dus fietste ik vorige week vol goed moed met Milan naar de HEMA voor leuke, en vooral ook lekker kleurrijke gymkleding. En we waren en eigenlijk ook al snel uit; het werd een blauwe sweatpants met knaloranje details, een mint kleurig shirt van biologisch katoen en makkelijke gymschoentjes (met witte zool), die hij gemakkelijk aan en uit kan trekken, in twee kleuren blauw. En die wilde ik toch even met je delen, want ik vind het écht een verrassend leuk setje geworden!

Een hippe, en vooral ook vrolijke, combinatie die ook nog eens heerlijk zit tijdens deze gymlessen. Maak ook jouw eigen combinatie door de broek, die er in meerdere kleuren is, te combineren met één van de vele (fel)gekleurde shirtjes!

hema, gymkleren, eerste schooldag,

Gymkleren geshopt voor Milan!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 25 september 2014 / 16:17

    Wat een leuk setje heb je gekocht voor Milan! Hier hoefden we alleen maar gymschoenen, dus wij wachten nog even. Wel goed om te weten dat je bij HEMA zo goed kunt slagen.

    • 26 september 2014 / 05:49

      Dank Petra! We waren er eigenlijk vrij snel uit en ik hou wel van felle kleurtjes voor die stoere jongens 😉