Home + Musthaves: de stoere broekjes uit de Zeeman collectie!

Musthaves: de stoere broekjes uit de Zeeman collectie!

Toen een paar weken de geleden het baby najaarsboekje van Zeeman online kwam heb ik er meteen over geschreven. Ik was ben fan van de collectie en vind heel veel ook erg leuk. Je kunt er dus superleuke cadeautjes shoppen of shoppen voor je eigen baby en je kan met trots zeggen dat je dit leuke koopje hebt gescoord bij Zeeman.

Maar wat ik nu heb gezien moet ik toch weer even met jullie delen. We zien bij veel bekende merken de zwart/wit printjes of de monochrome printjes. Ik houd sowieso al van die stijl, maar ik vind het helaas ook vaak te duur. Zeker voor die hele kleintjes. Het moet wel leuk blijven.

Ik zag deze broekjes online en ben daarna even gaan kijken of ik ze in het echt ook zo leuk vond en ja, ze zijn in het echt net zo leuk! Ik heb er meteen foto’s van gemaakt zodat ik ze daarna met jullie kon delen.

Ik begin even met de grijze broekjes. Ze zijn er in het licht- en donkergrijs en kosten maar €3,99 per stuk!

En hoewel ik ze alle drie zou shoppen is dit toch wel mijn favoriet hoor! Zeg nu zelf, dit broekje is toch fantastisch?!

Dit truitje wilde ik ook nog met jullie delen, want ook deze is wel ontzettend leuk hoor. Staat bij een jongetje ook heel stoer op het grijze broekje.

Naast de broekjes hadden ze ook leuke legging voor de allerkleinste meisjes. Ook hier komt die zigzag print van het broekje weer terug en ik vond het hartjes printje ook ontzettend leuk.

Ik ben fan! Niet alleen vanwege de kleuren, maar het zit onwijs lekker bij die kleintjes en het zijn makkelijke kleurtjes om te combineren.

Wat vind je van deze collectie van Zeeman? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Reacties

 1. 8 augustus 2016 / 06:44

  Super leuk! Ik vind dat Zeeman steeds hipper wordt. Met name dat broekje met de zigzag streep vind ik erg leuk. Ik houd ook wel van dit soort printjes.

 2. 8 augustus 2016 / 07:01

  Ik heb ze alvast voor de nieuwe baby in huis gehaald. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik vond dat er hier en daar al wat draadjes uitstaken… Dus ik ben benieuwd hoe ze vallen na enkele wasbeurten. Maar ik kon me toch niet inhouden om ze te kopen. We’ll see :-))

 3. Reb
  8 augustus 2016 / 09:24

  Ik ga vanmiddag meteen kijken! Thanks voor de tip!

 4. 8 augustus 2016 / 13:42

  Mega leuk!! Helaas vanochtend nog niet gespot bij onze zeeman in Hilversum 🙁

 5. Reb
  8 augustus 2016 / 13:54

  Lalalal, ik heb wat gehaald ?

 6. 9 augustus 2016 / 09:53

  Ik zag hier alleen het gestreepte broekje liggen, die heb ik meegenomen voor de winter, samen met de grijze HUGS trui. Superleuk!

  • 14 augustus 2016 / 20:39

   En sinds vandaag toch ook het grijze en het donkergrijze broekje, hoera!