Home + Action Shoplog met dé musthave voor iedere moeder!

Action Shoplog met dé musthave voor iedere moeder!

We gingen voor een anti muggenspray en kwamen thuis met van alles behalve de anti muggenspray. Ik denk dat je dit wel herkent als je weleens bij de Action komt. Ik moet zeggen dat ik vond dat ze weer superleuke dingetjes hadden en voor ik het wist ging ik dus weer met van alles de deur uit.

En dat is dan meteen weer genoeg input voor een nieuwe shoplog!

Zo kocht ik een spray voor de auto en de bakfiets waar we minimaal een jaar plezier van hebben, maar ik kocht ook supergave slingers en dé musthave die iedere moeder in de kast moet hebben liggen als het gaat om cadeautjes. Kost maar €0,79 en geloof mij, als je eenmaal bezig bent kun je hier ontelbaar leuke dingen mee verzinnen.

Dus ik zou zeggen, pak lekker een kop thee (het zijn maar 7 minuten hoor) en kijk wat ik allemaal heb gekocht. En misschien is het tijd om er weer eens heen te gaan 😉

Wat vonden jullie van de Action Shoplog en de sjablonen? Ik heb er al wat gave dingen mee gedaan, maar die laat ik jullie binnenkort zien.

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Mieke
    10 augustus 2016 / 07:33

    Leuke spulletjes weer! Die slinger heb ik ook gehangen op de verjaardag van m’n zoontje. Super leuk!