Home + Winactie | Wie geef jij een Nationale Trouwbon?

Winactie | Wie geef jij een Nationale Trouwbon?

Als iemand mij vraagt naar de mooiste dag van mijn leven is dat uiteraard de geboorte van Milan. De leukste dag daarentegen was onze trouwdag. Hoewel wij klein trouwden voor nog geen €700 was het zo’n ontzettend leuke dag en kon ik mij van tevoren niet voorstellen dat het zo bijzonder zou zijn.

Maar dat is het natuurlijk ook voor de gasten. Van de bruiloften die ik daarna heb gehad heb ik ook ontzettend genoten. Op zo’n dag is iedereen vrolijk en blij en dat werkt aanstekelijk en heeft zelfs wel iets magisch.

En bij een bruiloft hoort natuurlijk cadeaus. Waar vroeger spullen voor het huishouden werden gegeven, omdat mensen vanuit huis trouwden en daarna pas samen gingen wonen, is dat nu wel anders. We geven vaak geld en dat is ook het meest gewenste cadeau. Sterker nog, wij vonden het stiekem erg leuk om ’s avonds de enveloppen te tellen 😉

Toch is er nog een ander leuk cadeau waar je het bruidspaar heel erg blij mee maakt en dat is de Nationale Trouwbon!

Met de Nationale Trouwbon geef je het bruidspaar ook een huwelijkscadeau wat zij zelf kunnen besteden aan een cadeau naar keuze, maar het is wel een stuk origineler én leuker om te geven dan een envelopje met geld. De bon kun je namelijk geven in een luxe cadeaubox in een gouden of zilveren uitvoering. En wanneer je de Trouwbon als cadeaukaart bestelt kun je (kosteloos) een persoonlijke tekst kan laten printen op de achterkant van deze cadeaukaart. Deze tekst is dan zichtbaar via een doorzichtig venster op de achterkant van de luxe cadeaubox. Dat maakt het nog persoonlijker.

Waar is de Nationale Trouwbon te besteden?

Je kunt de bon besteden in meer dan 100 webshops waaronder Bol.com! Het leuke aan de bon is dat je deze ook kunt geven bij een voorgenomen huwelijk of bij een huwelijks jubileum. Je kunt er dus alle kanten mee op en je kunt hem per e-mail sturen (handig als je ver weg woont!) en zelfs uitprinten als last minute huwelijkscadeau! Kortom, succes verzekerd!

Winactie

Zelf ondervinden hoe leuk en makkelijk de Nationale Trouwbon eigenlijk is? Ik mag er één verloten t.w.v. maar liefst €50! Dat is een heel mooi cadeau toch? Meedoen is heel simpel, laat mij hieronder weten voor wie je deze wilt winnen en waarom. Of misschien ga je zelf wel trouwen en wil je de bon graag zelf houden, laat mij in dat geval weten bij welke webshop (aangesloten bij Nationale Trouwbon) je deze zou willen besteden. Hiervoor kun je terecht op de website.

De winactie loopt tot en met 15 augustus 2016 en daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Doe je mee?

Liefs, Marisca

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

23 Reacties

 1. 8 augustus 2016 / 06:16

  Dat is een leuke actie. Ik zou hem graag aan mijn buurvrouw geven, die gaat volgend jaar trouwen. Ze heeft niet dezelfde smaak als ik dus dan is een bon heel erg handig.

 2. Rebecca
  8 augustus 2016 / 09:23

  Ik zou graag willen winnen. Mijn vriendin trouwt op de dag dat ik uitgerekend ben (volgende maand) dus daar kan ik sowieso niet heen. Zou een mooi cadeau zijn! 🙂

 3. Yasmina
  8 augustus 2016 / 11:11

  Heey wat leuk?
  Mn broertje gaat binnenkort trouwen en zou heel leuk zijn om de bo te kunnen geven.

 4. Desiree
  8 augustus 2016 / 12:36

  Wij gaan 6 september trouwen en ik zou de bon heel graag besteden bij Bol.com voor onze ringen.

 5. Jowendy van der Graaf
  8 augustus 2016 / 18:52

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn neef die eind augustus in het huwelijksbootje stapt! Ik denk dat ik hem en zijn aanstaande daar super blij mee zal maken!!

  • Jowendy van der Graaf
   8 augustus 2016 / 18:57

   Aanvullen op mijn reactie: vond het moeilijk een kado te verzinnen voor hen, zij geven aan alles te hebben wat hun hartje begeert. Met deze bon kunnen ze dan zelf kijken wat ze zouden willen. Dat lijkt me het ultieme kado!

 6. Bets
  8 augustus 2016 / 20:29

  Geweldig wat een super leuk en toch ook origineel cadeau om te geven, vind het zelf ook leuker om te geven dan gewoon geld in een envelop. Hhiermee kunnen ze toch ook zelf uitzoeken wat ze er graag voor willen kopen bij heel veel verschillende shops.
  Deze leuke Nationale trouw cadeaubon zou ik met heel veel liefde willen geven aan mijn petekind. Zij gaat in September trouwen en dan is dit een geweldig mooi extra cadeau dat ik er nog eens bij kan geven.

 7. Kelly Aarts
  8 augustus 2016 / 21:14

  Wat leuk, zo’n trouwbon! Komt zeker altijd van pas. Ik zou deze bon aan een hele lieve collega geven, die over een tijd gaat trouwen én nu met zwangerschapsverlof is! Zeker weten dat ze iets nuttigs uit kan zoeken met deze bon!

 8. Alyt
  9 augustus 2016 / 19:46

  Wat een leuke actie en ook nog een die ik heel goed kan gebruiken. Een vriendin van mij trouwt in oktober.
  Wil haar graag een boompje geven en nu dacht ik zelf om er allemaal briefjes van 5 in te hangen (geldboompje).
  Maar ja, het geld groeit bij mij niet op de rug…….dussss komt deze actie echt perfect uit!
  Kan ik de bon een mooi plekje geven in de boom.
  En het is een best groot bedrag waar het bruidspaar vast mee uit de voeten kan!

 9. Anna
  10 augustus 2016 / 08:22

  Oooh wat handig.. Ik weet nooit wat ik geven moet en ik heb nog drie vriendinnen die gaan trouwen.. ?

 10. Marian
  10 augustus 2016 / 11:50

  Wat leuk!, wist niet eens dat deze bon bestaat. Mijn zusje kwam twee weken geleden met het mooie nieuws dat ze gaan trouwen! Dit zou uiteraard een mooi cadeau zijn waar ik ze graag mee verras!

 11. Elisabeth
  10 augustus 2016 / 13:21

  Over een paar maanden gaan vrienden van ons trouwen. Hij (jeugdvriend van mijn vriend) en zij (sportmaatje van mijn vriend) wonen ook al samen en we hebben geen idee wat voor cadeau we voor ze moeten kopen. Anders zou het een envelop met geld worden. Dan is zo’n luxe en persoonlijke cadeauverpakking wel een heel mooi cadeau!!
  Bedankt voor deze mooie actie.

 12. Jan
  10 augustus 2016 / 18:36

  Mijn partner als kleine hint 😛

 13. Tamara
  10 augustus 2016 / 20:23

  Wat leuk, Jeroen en Daan trouwen 14 oktober en dit is wel een heel origineel cadeau!

 14. Amy
  10 augustus 2016 / 22:48

  wow, leuk cadeau, kunnen ze zelf iets leuks kiezen, mijn zus gaat binnenkort trouwen.geld geven vindt ik niet leuk, maar dit is echt een leuk idee

 15. Helena
  11 augustus 2016 / 14:39

  Ik zou deze bon graag willen winnen voor mijn vriend die op 4 oktober mijn echtgenoot gaat worden. We zijn al met de voorbereidingen bezig en dat is best spannend allemaal :-).
  Hij heeft de afgelopen tijd veel voor me gedaan en als dank wil ik hem hiermee verrassen want hij is gewoon de allerliefste man die er is.

 16. Anneliese de Waal
  11 augustus 2016 / 20:47

  Ik doe graag mee voor mijn collega, die gaat volgende maand trouwen, zou erg leuk zijn om aan hem te geven !!.

  Groetjes Anneliese

 17. Renee
  12 augustus 2016 / 07:44

  Aan mijn zus!! Ze is zwanger en wil graag nog trouwen voordat de baby er is, 22 oktober dan is de grote/kleine dag, en ik ben getuige. Superleuk dus! Ik zou haar daarom dit cadeautje aan haar willen geven zodat ze wat leuke babyspulletjes (of wat anders natuurlijk) kan kopen want ik word ook nog eens peettante, 2016 is niet alleen een topjaar voor mijn zus, maar voor mij ook!

 18. Joeri
  12 augustus 2016 / 12:58

  Voor Okke en Desiree natuurlijk! Zij trouwen verdeeld over 2 dagen. Voor de ene dag zijn we voorzien van een huwelijkscadeau maar kunnen op de andere dag toch niet met lege handen aankomen…?

 19. Ilsiee prins
  12 augustus 2016 / 18:13

  Dat is zeker een heel mooi cadeau! 🙂 ik gun dit mijn allerliefste zus, momenteel in verwachting van haar 2e kindje…. Oktober gaan mijn zus & zwager dan eindelijk elkaar het JA-woord geven, hahaha nouja dat is de bedoeling! 🙂
  Zal super zijn om ze te verrassen! 😉 Geef ik eindelijk eens iets voor hun ipv voor mijn neefje/nichtje hihihi… *suikertante*
  Groetje van ilsiee

 20. mad
  14 augustus 2016 / 20:46

  Aan vrienden die twee jaar geleden verloofd zijn, maar nog steeds geen trouwdatum hebben gepland. Hopelijk geeft deze bon ze met een knipoog een duwtje richting het altaar. En heb ik ook weer eens een leuke bruiloft 🙂

 21. Mientje L
  14 augustus 2016 / 22:13

  Ik zou hem geven aan mijn schoonzusje. Zij trouwt in het najaar met haar grote liefde

 22. Cora
  22 augustus 2016 / 18:27

  Jammer… te laat gelezen, of is de winnaar nog niet bekend dan doe ik graag nog mee. Heb eind deze week een bruiloft en nog geen idee wat ik kado moet geven. Misschien wordt t wel een bon ?