Home + Musthave zomerkleding voor jongens om mee te nemen op vakantie

Musthave zomerkleding voor jongens om mee te nemen op vakantie

Een goede voorbereiding is het halve werk. Ik hou van plannen, regel graag en hoewel we pas over een paar weken op vakantie gaan, ben ik al druk bezig met de voorbereidingen ervan. Zo liggen er op zolder vier stapels: voor ons alle vier een stapel met spullen die we al hebben gekocht en daar bovenop een inpaklijst. Dit geeft mij heel veel rust. Als ons koffer tenminste niet strandt op Schiphol haha. Omdat we dit jaar ook proberen te voorkomen dat we teveel meenemen, probeer ik de hoeveelheid zomerkleding te beperken. Wat zijn nu de musthaves op het gebied van jongenskleding om mee te nemen?

Korte broeken

Lekker zittende korte broeken zijn onmisbaar in de zomer en nemen weinig ruimte in in de koffer. Vooral de broeken in neutrale kleuren omdat je die kan combineren met allerlei verschillende kleuren t-shirts.

Zwembroeken

Deze staat misschien wel bovenaan je lijstje. Voor beide jongens nemen we er twee mee, want we gaan maar een weekje weg en tussendoor kunnen we ze wassen in een handwas.

Bikerbroekjes

Dit klinkt misschien gek, maar deze broekjes zitten zo lekker. De hippe variant op de joggingbroek! Zeker wanneer de jongens lekker willen ravotten buiten, maar het niet zo warm is als normaal, zijn deze broekjes top! Ook fijn om in de avonden te dragen als het wat frisser is.

Basic shirtjes

Zwarte en witte shirtjes kunnen altijd, trek je zo even aan en draag je als het wat kouder is onder een vest. Ideaal!

(Baseball)vest

Deze zijn weer helemaal terug van weggeweest en kunnen prima worden gedragen als zomerjas! Twee vliegen in één klap en het vest draag je ook door in de winter.

Dunne sweaters

Ik hou zo van oversized sweaters. Van die dunne zomer sweaters die ook heel tof staan op een kort broekje.

Petje

Ook deze is onmisbaar in de zon. Voor kleine jongetjes is een zomerhoedje ook handig, die kun je vaak nog vastmaken met een koordje bijvoorbeeld.

Zonnebril

Kleine jongens met een zonnebrilletje op, er is weinig meer schattig dan dat. En niet alleen dat, een zonnebril beschermt ook en dat is nog belangrijker.

UV-shirt

Toen onze oudste nog klein was, was een UV-shirt in een beperkt aantal winkels te koop. Dat is nu wel anders en dat is een goede zaak. Wij smeren de jongens regelmatig in, maar ik vraag mij altijd af of dat genoeg is. Met een UV-shirt zit je hoe dan ook goed en voorkom je een verbrande huid.

Tot zover mijn lijstje met musthave zomerkleding voor jongens in de zomer. Dit gaat hoe dan ook mee de koffer in. Wat vind jij nog meer onmisbaar voor jongens op het gebied van zomerkleding?

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *