Home + Cadeau voor de juf en meester, dit geven de jongens dit jaar

Cadeau voor de juf en meester, dit geven de jongens dit jaar

Nog twee dagen en dan zit dit schooljaar erop. We zijn echt aan het aftellen geweest en dat hebben we nog niet eerder gehad. We zijn wel toe aan wat meer rust haha. Het is een lekker vooruitzicht dat er zes weken geen school is, maar waarschijnlijk tel ik na drie weken de overige weken ook weer af zodat alles weer ‘zo lekker normaal is’. Zo zijn we dan ook weer haha. En bij het einde van het schooljaar hoort natuurlijk ook een bedankje voor de juffen en meesters. Dit geven de jongens dit jaar cadeau!

Waarom een bedankje voor de juf of meester?

Buiten het feit dat ik het heel erg leuk vind om cadeautjes te maken en te geven én ik die vervolgens weer met jullie kan delen, is het bovenal een blijk van waardering voor de leerkrachten. Ze doen zo ontzettend veel en maken lange dagen. Ik weet dat ze daarvoor betaald krijgen, maar ik durf te wedden dat het bij mij op kantoor een stuk gemakkelijker is dan met 30 leerlingen in de klas 😉 Ze doen enorm hun best voor de al die leerlingen en ik vind dat daar best een kleinigheidje tegenover mag staan. Dit is heel persoonlijk en hoeft natuurlijk niet.

Wat geven de jongens dit jaar?

Na zoveel jaren bedankjes maken was ik dit jaar voor het eerst een beetje inspiratieloos. Dat was misschien ook wel te merken aan het feit dat ik hier “maar” één idee met jullie heb gedeeld. Uiteindelijk deed ik een grote bestelling bij Kassaplan (geen spon en zeker de moeite waard als je een KvK nummer hebt). Ik kocht allemaal leuke zakjes en cadeautjes en besloot maar een beetje te mixen en matchen.

Natuurlijk heb ik meer dan genoeg over, maar dat bewaren we gewoon voor komend schooljaar en misschien ga ik hier nog wat leuke dingen mee doen voor Mamablogger. Ik hen inmiddels weer ideetjes genoeg!

Uiteindelijk koos ik voor leuke wenscirkels en notitieblokken. Ik kocht notitieblokken voor de meester en neutrale, die laatste zijn altijd leuk om een keer cadeau te doen. Milan kreeg afgelopen jaar les van twee juffen en zo nu en dan ook een meester. Ook was er een stagemeester waar ze ICT les van kregen en nog een andere meester die volgens mij onderwijsassistent is. Die is ook mee geweest op kamp en Milan vroeg of hij ze alle drie wat mocht geven. Normaal vind ik dat misschien een beetje teveel van het goede, maar ik had nu toch zat op voorraad én ik had weer wat in te pakken haha. Dit is het uiteindelijk geworden:

De zwarte pennen had ik nog in huis, net als de labels waar wat op kon worden geschreven. En aangezien ik altijd mini Tony’s in huis heb omdat ik die het liefst over in doe, maakten we het zo een beetje af. Ik weet het, alleen het notitieblok is ook meer dan voldoende, maar als ik eenmaal begin verzin ik er van alles bij. Dat geldt overigens voor alle cadeautjes. Patrick vindt daar ook iets van haha. Het is net als met Kerst, ook dan ga ik los, geen houden meer aan 😉

Dit kan natuurlijk ook goed met een leuk notitieblok van de HEMA of Flying Tiger of bijvoorbeeld het klembord van Wibra dat ik vorige week liet zien.

Floris heeft twee juffen: de één heeft hij alleen op maandag, de ander de rest van de week. De juf die er alleen op maandag is hebben we een leuk, wat kleiner cadeautje gegeven en de andere juf krijgt de wenscirkel die op een voetje staat.

Het ziet er in ieder geval allemaal weer feestelijk uit. De laatste loodjes voor de vakantie gaan nu echt in! Geven jullie de juf en/of meester nog iets cadeau aan het einde van het schooljaar? Klets mee in de comments en op de socials van Mamablogger!

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *