Home + Money Issues | Dure aankopen die het meer dan waard waren

Money Issues | Dure aankopen die het meer dan waard waren

Je kunt soms heel lang twijfelen over die ene aankoop en wanneer je hem dan toch in huis hebt, vraag je je af waarom je dat niet eerder hebt gedaan. Dat kan te maken hebben met geld. Soms is die aanschaf zo duur dat je er toch goed over na wilt denken. Wij hebben de laatste tijd wel wat geld uitgegeven, maar ik moet eerlijk bekennen dat dat het echt waard was. Om welke dure aankopen dat gaat? Ik vertel het je vandaag.

Mijn MacBook Pro

Over dure aankopen gesproken… Afgelopen zomer kocht ik mijn MacBook Pro. Alles bij elkaar kostte het mij zo’n €1800,- en dat is echt een behoorlijke smak geld. Toch was het iedere cent waard en ben ik er dagelijks zo onwijs blij mee. Ik was even bang om het destijds uit te geven, want wat nu als ik er moeilijk mee overweg zou kunnen? Dan was ik wel €1800,- kwijt. Ik had mijn Mac drie kwartier in huis en ik was al verkocht. Alle angst bleek ongegrond en ik zou nooit meer anders willen.

Dit alles geldt overigens ook voor de iPad. Ook die is onmisbaar geworden. Ik wil er nu eentje in A4 formaat. Helemaal niet nodig, maar wat is ‘ie mooi en ik hoef echt geen moeite te doen om 10 redenen te verzinnen waarom we deze toch echt heel hard nodig hebben 😉

Onze nieuwe bank

Deze aankoop is een een stuk recenter en wat zijn we blij met deze bank! Hij is mooi, hij zit heerlijk, vlekken heb je er zo uit en de kleur combineert makkelijk. Ook is hij wat groter dan de vorige, maar valt dat helemaal niet op en is het niet té groot. Deze bank kostte €1155,-. Niet goedkoop, maar ook niet schandalig duur voor een bank. Toch is het wel veel geld, maar vinden wij het ook meer dan waard.

De nieuwe tuin inclusief inrichting

Tja, deze kon natuurlijk niet achterblijven. Ik deelde pas wat onze tuin ons heeft gekost en dat is niet mis. Toch is het geen schrikbarend hoog bedrag voor de oppervlakte die wij hebben. We schatten in dat het zo’n €5000,- in totaal kost en hebben dat bedrag redelijk snel achter elkaar uitgegeven. Toch hopen we er nu jarenlang plezier van te hebben en het is een investering in ons huis.

Philips Avance waterkoker

Niet zo duur als de vorige dingen, maar voor een waterkoker een hoop geld. Voor deze waterkoker ben ik geïnfluenced (is dat een woord?) door Annic ten Duis. Ik kwam deze tegen in haar vlogs en wat een fijne waterkoker is dit zeg! We hebben deze gekocht voor het opwarmen van het water voor de fles. Hij heeft verschillende temperaturen en je kunt hem warm houden. Ideaal tijdens een verjaardag of wanneer je het water al op wilt warmen en ondertussen nog even iets anders gaat doen. Hij kost €69,99, maar dat is ‘ie dubbel en dwars waard voor ons.

De bakfiets

Het duurde even voor ik er goed mee overweg kon, maar wat ben ik blij met de bakfiets! Dit is mijn tweede en ik heb ze tot nu tweedehands gekocht voor een paar honderd euro. Ik gebruik hem dagelijks en zou hem echt voor geen goud kunnen en willen missen.

Je hebt deze aankopen waarschijnlijk al voorbij zien komen, maar hier waren wij de afgelopen tijd het meest blij mee. Welke dure aankoop heb jij het afgelopen jaar gedaan die het dubbel en dwars waard was of waren? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 Reacties

 1. Sandra
  6 juni 2019 / 07:28

  We zitten midden in een verhuizing en het geld vliegt er uit aan nieuwe meubels.. maar ben er nu al zo blij mee. Ik wil nog heel graag dyson steel stofzuiger maar ja minstens 400 euro voor een stofzuiger ? en ja wil ook nog een nieuwe iPad. Wij hebben nog nummer 2 en ja hij is gewoon oud. Kan geen upsdates meer binnen halen. Dus hopelijk groeit in de nieuwe tuin wel de geldboom?

 2. Esmee
  6 juni 2019 / 20:30

  Waar heb je de bank gekocht? Vind m heel mooi en n mooie prijs. Wij hebben ook zoiets maar daar gaan de vlekken dus absoluut niet uit…

  • 6 juni 2019 / 20:43

   Dankjewel! We hebben hem gekocht bij Hallo in Waddinxveen. Ze hebben volgens mij ook een webshop en ze bezorgen thuis.