Home + Musthave speelgoed | IJskraam van Action

Musthave speelgoed | IJskraam van Action

Voor ik begin gaan alle credits naar Nicole van Meisje Eigenwijsje, want ik zag bij haar op Instagram of Facebook (weet even niet meer precies waar) deze IJskraam van Action. Ik haalde hem snel daarna in huis, maar de nieuwe zandbak zat nog niet in elkaar dus ik hield hem even achter. Totdat Floris hem in de smiezen kreeg. Ik besloot hem maar uit de doos te halen en eerst hier binnen neer te zetten. Dat het echter zo’n succes zou zijn, kon ik niet vermoeden!

IJskraam van Action

Eigenlijk is deze ijskraam van Action bedoeld voor de zandbak, maar Floris heeft de VTech ijscokar en hij vindt het een fantastische aanvulling. Hij speelt nu met de ijscokar en deze set samen. Deze speelset is van het merk Androni en kost bij Action €11,95. Via Google ontdekte ik dat hij ook bij Bol.com te koop is, maar daar kost hij een paar euro meer. Ze hebben bij Bol.com overigens ook leuke uitbreidingssets met hoorntjes en een schepje en een emmertje met allerlei spulletjes.

Een complete set

Toch heb je bij deze set niet meteen extra accessoires nodig, want deze ijskraam is al erg uitgebreid. Het volgende zit erbij:

  • IJskraam van 46 cm hoog
  • 4 ijshoorntjes
  • 1 ijsschep
  • 4 lepeltjes
  • 2 cupcakes

Waarom is deze ijskraam zo leuk?

De ijskraam is uitgebreid en zoals ik eerder al zei, is het een ontzettend leuke toevoeging op de ijscokar van VTech. Daarnaast is hij ook heel erg leuk voor in de zandbak en Milan zei dat hij ook in hun nieuwe speelhuisje gezet kan worden. Dan kunnen ze spelen dat ze een ijssalon hebben 😉

Je zet deze set in een handomdraai in elkaar en de kleuren triggeren kinderen om er lekker mee te gaan spelen. Nu had hij van mij wel wat minder roze gemogen. Dan is hij namelijk ook leuk om cadeau te geven aan jongetjes. Nu maakt het Floris en mij helemaal niets uit, maar ik kan mij voorstellen dat je het nu misschien lastig vindt om cadeau te geven aan de zoon van een vriendin bijvoorbeeld.

In ieder geval is deze ijskraam een ontzettend hit hier in huis en daarom wilde ik hem toch even met jullie delen. Het mooie weer staat voor de deur en het is een leuk prijsje.

Floris gebruikt zijn fantasie en “schept” erop los. Gisteren speelde hij met niets anders, dan met deze ijskraam van Action.

Ik was heel blij met de tip en ik hoop dat jullie er net zo blij mee zijn.

 

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments

  1. 7 juni 2019 / 07:20

    Superleuke blog! Mag ik ‘m delen op mijn Fb pagina? Ik verkoop ‘ m namelijk ook in mijn webshop 🙂