Home + Moms Outfits | Dit is waarom het teddy gilet dé musthave is!

Moms Outfits | Dit is waarom het teddy gilet dé musthave is!

Vorig jaar kocht ik een heerlijk teddy gilet waar ik nog steeds veel reacties op krijg. Zo ook laatst toen ik een foto plaatste waarop ik hem aan had. Vorige week kocht ik er één bij: lekker lang en knalgroen. En je ziet ze momenteel overal. Hoewel ik niet met alle trend mee ga, is dit er eentje waar ik heel blij mee ben. Waarom? Dat lees je hieronder.

Heerlijk warm

Nu we de verwarming wat lager zetten en ik het op kantoor soms ook echt fris heb, neem ik steeds vaker een teddy gilet mee. Lekker behaaglijk over een trui en comfy om in te werken. Dat geldt ook voor thuis. Ook hier staat de verwarming wat lager (al hebben we daar nog weleens discussie over, maar dat is weer een ander onderwerp) en dan vind ik het ook lekker om aan te trekken. Zeker wanneer je een wat dunner truitje aan hebt bijvoorbeeld.

Je kan bepaalde delen van je lichaam camoufleren

Soms vind ik alleen een truitje niet zo mooi staan. Voor mijn gevoel zit deze dan net te strak en zie je “van alles”. Dat heb ik met het truitje op de foto hieronder. Heel leuk, maar ik vind hem mooier als ik er iets overheen draag. Ik trek dan vaak een blazer aan, maar soms wil je dat niet en heb je behoefte aan iets dat comfortabeler zit. Het teddy gilet vind ik dan heel fijn. Je kan er gewoon net wat meer mee verbergen en dat vinden wij vrouwen soms ideaal ?.

Het teddy gilet geeft je outfit net dat beetje extra

Dat vind ik tenminste wel en ik heb datzelfde met een blazer of een sjaal. Een gilet in een knalkleur maakt de outfit lekker vrolijk tijdens deze donkere dagen.

Je schiet hem even snel aan

De container snel buiten zetten, pakketje ophalen bij de buren verderop in de straat of nog even je fiets omrijden naar de schuur? Allemaal van die voorbeelden waarbij je naar buiten moet, maar je doet het even snel. Dan is het heel handig om even snel iets warms aan te trekken zonder dat je een dikke winterjas aan hoeft. Bij ons hangt het donkergroene gilet aan de kapstok voor dit soort dingen.

Last but not least: hij is budgetproof

Je ziet het teddy gilet momenteel in heel veel winkels hangen. De duurdere winkels, maar ook veel goedkopere winkels. Zo kun je mooi een budgetkoopje scoren!

Oké, tot zover mijn enthousiasme over dit gilet. Heb jij er al één in de kast hangen?

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Sandra Timmermans
  17 november 2022 / 08:01

  Leuk… heb je ook een link van ze kan nergens een leuke vinden online

  • Marisca
   Auteur
   19 november 2022 / 08:50

   Van de lichtgroene niet, want die is van de markt. De donkergroene is van Noisy May van vorig jaar, maar online misschien wel te vinden.