Home + Mijn geldweek #2 | Dit gaven we vorige week uit…

Mijn geldweek #2 | Dit gaven we vorige week uit…

In de vorige, en tevens eerste geldweek, deelde ik wat wij die week hadden uitgegeven en waaraan. Een behoorlijke eye-opener nu wij onze uitgaven zo strak bijhouden. Het geeft zo ontzettend veel inzicht! Het geld vliegt er momenteel uit bij iedereen en door het zo goed bij te houden wordt het juist een sport zo min mogelijk uit te geven. We willen ook nog wat overhouden zodat dat wellicht extra naar de spaarrekening kan. Of dat kunnen we weer reserveren voor andere potjes die moeten worden gevuld. Het zou fijn zijn als dat kan. In ieder geval is het tijd voor een nieuwe geldweek waarin je leest wat we hebben uitgegeven en waaraan. Lees je mee?

Maandag 7 november 2022

Vandaag zijn we beiden aan het werk en we geven helemaal niets uit. Top!

Totaal uitgegeven: €0,- 

Dinsdag 8 november 2022

We melden een retour aan bij de Wehkamp en omdat we weinig tijd hebben deze naar een pakketpunt te brengen, laten we deze ophalen. Dat kost ons €2,95. Wel wat zonde, maar in deze drukke weken fijn dat het kan.

Totaal uitgegeven: €2,95

Woensdag 9 november 2022

Ik moet nog even snel een paar kleine boodschappen halen. Niet veel, maar het tikt toch weer aan.

Totaal uitgegeven: €9,75

Donderdag 10 november 2022

We houden de hand strak op de knip en geven ook vandaag helemaal niets uit!

Totaal uitgegeven: €0,- 

Vrijdag 11 november 2022

Vandaag haal ik een broodje op mijn werk. Ik mag dat van mijzelf één keer in de week anders loopt het te hard op en het is ook gewoon niet nodig. Pat geeft niets uit.

Totaal uitgegeven: €2,25

Zaterdag 12 november 2022

Vandaag is een dure dag. De boodschappen komen binnen, ik koop nieuwe schoenen en we gaan naar de hobbywinkel om spullen te halen voor de surprise van Milan. Dit is de schade vandaag:

  • Weekboodschappen: €155,98
  • Kaas: €18,75
  • Hobbywinkel: €11,55
  • Nedgame voor cadeautje surprise: €5,-
  • Nieuwe schoenen bij Omoda: €127,45, want ik krijgt nog €12,50 korting met punten

Totaal uitgegeven: €318,73

Dat tikt dan weer behoorlijk aan voor deze geldweek. Uitgaven voor boodschappen zijn overigens gereserveerd en hier zitten ook de koopzegels bij. Dat scheelt natuurlijk en omdat op de koopzegels een mooie rente zit, willen we dat niet laten gaan.

Zondag 13 november 2022

We maken vandaag geen kosten. Ik ga ’s morgens met een collega naar de kerk omdat een andere collega belijdenis doet. Het cadeau is een cadeau van de afdeling. In de middag gaan we naar de verjaardagen van mijn ouders en we nemen hen binnenkort mee uit eten. Die kosten moeten we dus nog maken en we weten niet hoeveel dat precies zal zijn.

Totaal uitgegeven: €0,-

Totaal uitgegeven tijdens deze geldweek

We hebben deze week €333,68 uitgegeven. Ik vind dat nog best netjes met boodschappen en nieuwe schoenen erbij. Nu moet ik ook wel zeggen dat we de rest van de week zo min mogelijk uit wilden geven. Zal ik binnenkort weer eens een geld week delen?

En waar ik ook benieuwd naar ben: houden jullie de uitgaven inmiddels ook goed bij nu alles zoveel duurder wordt? Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *