Home + Moms Outfits | 5x waarom enkellaarsjes zo fijn en leuk zijn

Moms Outfits | 5x waarom enkellaarsjes zo fijn en leuk zijn

Enkellaarsjes zijn mijn favoriete schoenen. Hoewel ik in de zomer altijd op mijn favoriete sneakers loop heb ik inmiddels ook al nieuwe enkellaarsjes gekocht. Ik heb twee favoriete outfits en daar passen ze perfect bij: een skinny jeans, top en blazer en de andere is een zwart jurkje met daaronder een dikke, zwarte panty. Mijn nieuwe laarsjes passen perfect bij beide outfits en dat betekent dat ze eigenlijk altijd kunnen. Dat maakt het laarsje zo veelzijdig en een echte musthave in jouw schoenencollectie! Maar dat is natuurlijk niet de enige reden…

Ze zijn in iedere stijl te koop

Wat jouw stijl ook is, er zijn altijd enkellaarsjes voor. Zelf vind ik de Chelsea boots en cowboylaarsjes het leukst en die passen het best bij mij. De eerste wanneer mijn outfit meer casual is. Bijvoorbeeld wanneer ik die skinny jeans, top en blazer draag. De cowboylaarsjes zijn dan weer heel leuk bij dat zwarte jurkje. Voor mij de perfecte outfit voor op kantoor. En natuurlijk kun je ze ook anders combineren, maar ik denk meteen hieraan.

Kortom, ze kunnen altijd bij iedereen!

Tijdloze klassiekers

Weet je wat het voordeel is van voeten die niet meer groeien? Je kunt je klassiekers en mooiste schoenen eindeloos dragen! Dat geldt dus ook voor deze laarsjes, want ook deze zijn tijdloos. Of het nu zwarte veterlaarsjes zijn of beige Chelsea boots, volgend jaar zijn die ook nog tof en de jaren erna ook. Als je ze mooi houdt en het materiaal goed behandeld, dan kunnen ze nog heel lang mee.

Kijk maar naar Dr. Martens, die zijn toch altijd goed?!

enkellaarsjes_mamablogger_moms outfits_

Ze zitten heerlijk

Nog zo’n voordeel: ze zitten heerlijk. Het voordeel van enkellaarsjes is dat er zoveel verschillende modellen zijn. Er is er altijd wel eentje die bij de vorm van jouw voet past. Mijn voet is bijvoorbeeld wat platter en daardoor zit niet alles even lekker. En hakken zijn natuurlijk fantastisch, maar ik kan niet op alle hakken lopen. Door de ruime keuze, bijvoorbeeld in een winkel als Van den Assem, slaag je altijd.

Je kunt namelijk ook een model kiezen dat wat netter is, maar gene hak heeft. Zo kom je toch netjes voor de dag zonder dat je zere voeten krijgt. Ideaal toch? En is jouw voet smaller, dan kun je kiezen voor een meer puntige neus. Kies wat bij je past en je krijgt zeker geen spijt van jouw nieuwe schoenen!

Gemakkelijk te combineren

Ik haalde het eerder al aan: dit soort laarsjes passen bij iedere outfit. Wat je ook aantrekt het is altijd goed. Je kunt nog wel spelen met verschillende stijlen of een zwart jurkje juist combineren met een stoere laars. Ook dat is namelijk heel erg tof. Ze zijn gewoon heel gemakkelijk te combineren. Met sneakers is dat vaak wat lastiger, zeker wanneer deze grover zijn zoals je nu vaak ziet. Met enkellaarsjes heb je dat probleem zeker niet. Die trek je aan en je loopt naar buiten. Fijn, want tijdens een drukke ochtendspits wil ik zo min mogelijk na hoeven denken over mijn outfit en schoenen.

Ze kleden af

Tot slot iets wat ik altijd merk: als ik sneakers aan heb lijken mijn benen altijd korter en ik heb al geen lange benen. Ik ben niet zo groot en heb geen maatje 36 waardoor sneakers niet altijd gunstig zijn voor het afkledende effect (is dat eigenlijk een goede zin?). Als ik in een schoenenwinkel sta en vervolgens enkellaarsjes pas, dan valt het verschil goed op. Zeker wanneer ik aan mijn ene voet mijn sneaker draag en ik aan mijn andere voet de laars draag.

Het laarsje maakt je optisch langer, waardoor je slanker lijkt. Op zulke momenten neem ik mij altijd voor hier meer op te letten, maar toch lukt mij dat nooit, want ik vind sneakers ook zo leuk!

Ben jij al bezig met jouw herfstgarderobe en ben je al aan het kijken naar nieuwe schoenen en winterjassen? Ik wel, want ik kan niet wachten mijn zomerkleding te verruilen voor najaarskleding. Ik heb dus al enkellaarsjes gekocht. Ga jij deze ook nog shoppen? Zo ja, waar gaat je voorkeur dan naar uit? Ik ben heel erg benieuwd! Klets mee in de comments hieronder of op de social media kanalen van Mamablogger.

liefs

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *