Home + Moms outfits #1

Moms outfits #1

Dat is zo nu en dan een outfitpost van mijzelf plaats is niets nieuws, maar dan gaat het meestal om een budget outfit die ik graag met jullie wil delen. Een beetje hippe moeder hoeft immers geen fortuin uit te geven aan kleding om er leuk uit te zien. Een hippe moeder is namelijk slim en kan ook nog eens voor een fijn prijsje 😉 En hoewel dit klinkt als een heel foute reclame slogan, geloof ik dat echt.

Toch kan ik mijn outfit van vandaag niet meten met een echte budget outfit zoals ik die eerder heb laten zien en daarom heb ik er een nieuwe naam voor bedacht: Moms outfits! Een beetje in het verlengde van Milans outfits, die je vorig jaar iedere week zag, maar dan met mij in plaats van Milan.

Schurende benen en dunnen kleding…

Het is 28 juni en het had al volop zomer moeten zijn, maar dat is het helaas nog niet. Een heel zomerse outfit is dit dan ook niet, maar dat wil niet zeggen dat ‘ie niet leuk is 😉 Als ik heel eerlijk ben, ben ik ook niet zo van de zomerkleding. Je zult mij niet snel zien met blote benen, want ik vind mijn benen vreselijk. En ik wil wel een wat langere rok aan, maar ik weet niet of jullie dat herkennen, maar schurende benen is echt horror! En een broekje eronder kruipt mij mij steevast omhoog. En dat zijn toch problemen hoor haha.

Bijkomend probleem is alleen dat de temperatuur wel prima is, dus koos ik voor een outfit die wel lekker zit en niet te dik is met daaronder mijn nieuwe schoenen voor het najaar!

Aandacht voor de schoenen

Ik ben gek op chelsea boots en heb dan ook al een aantal paar, maar dit zijn geen gewone chelsea boots, want deze hebben alles wat ik zo leuk vind aan schoenen! Ik ben bijvoorbeeld groot fan van de Dr. Martens en deze zool is vergelijkbaar met die van deze bekende schoenen. Dat maakte ze dus stoerder dan de chelsea boots die ik al heb. Daarbij vind ik de brogue stijl ontzettend gaaf. Je ziet dat deze zomer ook vaak, maar ik heb nu genoeg schoenen en sneakers voor de zomer. Daarom is het ook zo tof dat het komend seizoen gewoon even door gaat met dit soort laarsjes. Ik shopte deze bij Sacha voor €109,99. Ze zijn van echt leer en hebben ook een leren binnenzool.

En wat zie je verder in deze moms outfits?

Zoals ik al zei is de temperatuur verder goed en draag ik daarom een glimmende legging van Didi (€24,95) met daarop een lange, army kleurige blouse van M&S mode. Een winkel waar ik niet snel naar binnen loop, maar de laatste tijd vind ik er echt leuke dingen. Ik had deze blouse al gezien, maar vond hem nog wat te duur. Nu was hij maar €19,95!

Dit was dus de eerste moms outfits en ik hoop dat je het leuk vond! Laat het me weten in de comments hieronder.

 

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *