Home + Budget buy | Back to school (of thuis) met Zeeman!

Budget buy | Back to school (of thuis) met Zeeman!

Ja, ik weet het, de zomervakantie moet nog beginnen, maar deze tip wilde ik echt met jullie delen. Ik weet namelijk ook uit eigen ervaring, en nu met neefjes en nichtjes, dat je het beste nog voor de schoolvakantie de schoolspullen kunt kopen. Dan is er namelijk nog veel keuze en grijp je niet mis.

Nu zag ik de nieuwe folder van Zeeman en hoewel ik niet meer op school zit werd ik wel erg hebberig van al die leuke spulletjes, want ik werk natuurlijk wel. Op de één of andere manier kan ik alles gebruiken en heb ik nooit notitieboekjes, clipboards en memoblaadjes genoeg 😉

Het leuke aan deze nieuwe collectie is dat je alles ook nog eens met elkaar kunt combineren en omdat school al duur genoeg is, zeker de middelbare school, kun je zoals altijd van Zeeman verwachten dat het weer heel fijne prijsjes zijn.

Mijn favorieten uit de Back to school collectie

Als eerste de leuke A5 notitieboekjes. Je betaalt voor een pakje van 4 maar €0,99! Verder zie je op deze foto rosé kleurige clips. Die wil ik ook nog graag hebben, want ze zijn niet alleen handig, ik kan er ook wel leuke dingen van maken en ze gebruiken met cadeautjes.

Ik ben verliefd op die clipboards met teksten! Of je er nu een eigen tekst op zet of niet, ze zijn echt heel erg leuk! Ik had het nog niet zo bedacht, maar vier bij elkaar net als op de foto is ook erg leuk voor in huis.

Verder vind ik de krijtbord poster echt ideaal. Je hangt hem met washi tape op een muur of deur en het is perfect voor afspraken. Niet alleen voor een kind dat nogal eens wat vergeet, maar ook handig voor het hele gezin!

Hoe gaaf is deze ringband (23 rings) met marmer print? Ik heb die dan weer niet perse zelf nodig, maar vind hem wel handig als achtergrond voor foto’s (je bent blogger of niet haha).

En uiteraard hoef niet alleen een vrouwelijke touch te hebben, want ook aan stoere, hippe jongens is gedacht!

Dit is nog maar een klein deeltje van de collectie van Zeeman en ik vind hem erg leuk! En ik haal snel nog wat spulletjes voor op mijn eigen bureau 😉

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Valerie
    20 november 2017 / 22:20

    Hi! Is die map nog ergens verkrijgbaar?
    Zo niet, verkoop jij hem toevallig?