Home + Moms outfit | Supergave “hippie” laarzen van ‘Karma of charme’!

Moms outfit | Supergave “hippie” laarzen van ‘Karma of charme’!

Ibiza is nog steeds razend populair en dat heeft voor een groot deel te maken met het gevoel dat het eiland oproept. Het ‘hippie gevoel’ staat voor relaxt, open minded en doen waar je gelukkig van wordt. Ik snap dus wel dat mensen dat gevoel willen ervaren en daarvoor hoef je heus niet het vliegtuig te pakken. Dat kun je ook krijgen door het door te voeren in je interieur of in je kleding.

Karma of charme is een uniek en nieuw Italiaans schoenen- en laarzenmerk die je meteen een instant hippie gevoel geeft, ook wanneer het hier heel erg koud is! Ik kende het merk niet en kwam het bij toeval tegen toen ik op zoek was naar nieuwe laarsjes voor het najaar. Ik vind het leuk als laarsjes opvallen, maar ik ze nog wel gemakkelijk kan combineren en naar mijn werk kan dragen. Ik vind het namelijk zonde om een hoop geld uit te geven aan schoenen als ik ze alleen maar aan kan trekken op mijn vrije dag. Verder vind ik het belangrijk dat ze lekker warm zijn in de winter en ze lekker lopen, want ik loop nu wat af met de kinderwagen.

Shoppen met flinke korting!

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent hier altijd een dure periode. We shoppen niet alleen voor onszelf en Milan en Floris, maar ook voor mijn ouders, neefjes, nichtjes etc. Daarnaast willen we ook allebei nog wat kleding en schoenen kopen dus je kunt je voorstellen dat het geld hier de portemonnee uit vliegt. Daarom proberen we wel op de prijzen te letten en kijken we ook of het toevallig goedkoper kan. Voor de laarsjes van Karma of charme vond ik een heel fijne outlet met heel veel keuze en flinke korting.

Dit zijn mijn favorieten!

karma of charme_hippie_laarzen_schoenen_mamablogger_ karma of charme_hippie_laarzen_schoenen_mamablogger_ karma of charme_hippie_laarzen_schoenen_mamablogger_ karma of charme_hippie_laarzen_schoenen_mamablogger_

Hoe te combineren?

Omdat de schoenen al eye catchers op zich zijn, houd ik de rest van mijn outfit rustig. Zo zou ik hier een donkere skinny jeans op dragen. Laarzen kunnen daar dan overheen en met schoenen zou ik de pijpen van de jeans met een klein randje omslaan, dat maakt het wat sportiever.

Daarop zou ik een leuk, strakker shirtje dragen met een fijn colbertjasje waar de kleur van de schoenen en laarzen in terug komt. Redelijk basic maar dat mag ook wel, zeker naar kantoor. Om het af te maken zou ik er nog wel leuke armbandjes bij dragen. Zo maak je in de winter deze look helemaal af. Netjes en toch hip dus!

Voor ons moeders is het namelijk heel fijn als een outfit niet teveel moeite kost en we makkelijk verschillende combinaties kunnen maken.

Wat mijn betreft mag de winter wel komen. Ik kan niet wachten om tijdens koude dagen in het zonnetje met de kinderwagen lekker te gaan wandelen op deze fijne schoenen! En nog een leuk weetje: veel bekende Nederlandse vrouwen hebben Karma of charme ook al ontdekt dus dan zijn we ook nog eens hippe moeders 😉

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 21 november 2017 / 22:53

    Ooh wat leuk die blauwe enkellaarsjes! Weer eens wat anders.