Home + Budget speelgoed | De ijs-speelset in rugzak van Action

Budget speelgoed | De ijs-speelset in rugzak van Action

Speelgoed met ijsjes en schattig blauw en roze; ik heb er een enorme zwak voor. Sinds wij de ijscokar van VTech hebben vind ik het fantastisch en Floris gelukkig ook ☺️ Het doet mij denken aan die schattige retro ijscowinkels. Hier in Gouda hadden we er vroeger één en dat roept nog steeds heel wat herinneringen op bij menig Gouwenaar en dus ook bij mij. Misschien vind ik het daarom wel zo leuk. In ieder geval hoop ik dat VTech nog steeds met een uitbreiding komt op de ijscokar (misschien losse ijsjes?), maar zo lang dat nog niet gebeurt zijn er gelukkig alternatieven. Een daarvan is deze ijs-speelset in rugzak van Action die je kindje ook mee kan nemen als jullie bijvoorbeeld op visite gaan.

De ijs-speelset in rugzak van Action

De ijs-speelset van Action kost maar €8,95 en is daarmee een heel leuk cadeautje om te geven aan bijvoorbeeld een kindje in de kleuterklas. De rugzak is 36-delig en bestaat uit onder andere een ijslepel, hoorntjes, ijsbolletjes, sorbets en bakjes. Als je kind is uitgespeeld of de rugzak mee wilt nemen als jullie op visite gaan, stop je alles in de rugzak en klik je hem dicht.

Stickers plakken en bandjes verstellen

De rugzak is na aankoop niet meteen klaar voor gebruik, want je moet eerst nog even stickers plakken. Niet mijn sterkste punt, want ik krijg ze er nooit recht op. Voor Floris maakt dat helemaal niets uit, maar zelf trek ik die bobbels in de stickers heel erg slecht haha. Vervolgens klik je de ijsjesstandaard in elkaar en doe je de bandjes aan de rugzak. Daarna kan je kind ermee spelen.

Hoe leuk is de ijs-speelset in rugzak?

Heel erg leuk! De ijsjes zijn wel wat minder stevig en kleiner dan die van VTech bijvoorbeeld, maar dat is ook te verwachten voor dit bedrag. Het speelplezier is er niet minder om en Floris vindt het fantastisch. Hij pakt nu ’s morgens als eerste zijn koffertje en begint meteen met ijsjes maken voor ons. Het is een leuke aanvulling op de ijscokar en voor kleine kinderen maakt het helemaal niet uit of deze ijsjes anders zijn. De rugzak ziet er leuk uit, is stevig en kinderen kunnen hier urenlang mee spelen.

Wat ons betreft een superleuke tip en een heel leuk cadeautje!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 15 februari 2020 / 18:44

    Dit is zeker een leuk cadeau voor kinderen die heel actief bezig zijn met keukentjes en ‘eten’ klaarmaken. Hier is de speelgoedkeuken meer een los object in de woonkamer, dus veel accessoires koop ik er niet meer bij, maar mocht dat nog ineens omslaan, dan vind ik dit altijd leuke tips om te onthouden 🙂