Home + Moms Fashion | Schoenen die meteen lekker zitten, kan dat?

Moms Fashion | Schoenen die meteen lekker zitten, kan dat?

Een paar maanden geleden zag ik in de etalage te gekke, korte laarsjes met slangenprint. Ik vond ze meteen fantastisch. Ze doen wat betreft model denken aan korte cowboylaarjes, zeker wat betreft de puntneus, en omdat ik vaak zwart draag vond ik het juist leuk als ik dat een beetje kon breken met opvallende laarsjes. Toch twijfelde ik, want ze waren niet heel goedkoop en wat nu als ze niet lekker zaten? Dan was dat toch zonde van het geld. Patrick zei dat ik ze gewoon even moest passen en nog geen tien minuten later liep ik de deur uit mét nieuwe schoenen. Ze liepen meteen heerlijk en dat was ik eigenlijk niet gewend. De schoenen zijn van het merk Gabor en hoewel ik altijd dacht dat het een beetje een suf merk was, ben ik nu een grote fan!

De schoenen van Gabor zijn eigenlijk ontzettend gaaf!

Gek eigenlijk dat je een beeld kunt hebben van bepaalde merken terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn. Zo dacht ik van Gabor altijd dat het een heel degelijk merk was en niet perse hip. Mijn oma droeg vroeger altijd schoenen van een ander merk en ergens ben ik dit merk gaan vergelijken met het merk dat mijn oma altijd droeg. Helemaal nergens op gebaseerd, maar gewoon ergens ontstaan denk ik.

Inmiddels weet ik wel beter, want het sloeg natuurlijk helemaal nergens op wat ik dacht. Natuurlijk is niet alles perse mijn smaak, maar dat geldt voor alle andere merken ook. En je zult mij ook niet snel tegenkomen op grove sneakers. Heel hip, maar ik vind ze vreselijk. Ze zouden mij ook niet staan, maar zo heeft iedereen zijn eigen voorkeur.

Het blijkt dat ik van Gabor heel veel wel erg leuk vindt. Vooral om te dragen onder een skinny jeans, een jurkje en naar het werk.

 

De bovenste drie schoenen zijn perfect voor nu en shop je in de sale bij Omoda. De onderste zes schoenen zijn schoenen uit de nieuwe collectie en vind ik ook fantastisch. De instappers hebben mijn voorkeur. Netjes, passen overal bij en je stapt er zo op weg. Ideaal tijdens warme dagen en altijd goed wanneer je een afspraak hebt.

Comfort en toch fashionable

Als je deze favorieten op een rijtje ziet staan, zie je pas hoe goed comfort en mode samen kunnen gaan. Dit zijn met recht schoenen waar je zo op weg loopt. Ik ben er inmiddels achter dat ik de schoenen van Gabor niet of nauwelijks in hoef te lopen omdat de pasvorm heel erg goed is. Ook wanneer het laarsjes zijn met een hak en een puntige neus.

Heb jij weleens schoenen van Gabor gepast en liep je er net zo snel op weg als ik? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 15 februari 2020 / 09:50

  Ik heb de Nike Tanjun waarbij ik dat had en die lopen goddelijk door de dempende zool! Ook heb ik hakken van Ecco die meteen fijn liepen

 2. Helma
  15 februari 2020 / 11:42

  Hoi vindt t tuniekje heel mooi waar heb je t gekocht kan t niet vinden ook de kleur is mooi bvd helma

  • 23 februari 2020 / 11:21

   Hoi Helma,

   Wel tuniekje bedoel je precies? Dan kan ik je verder helpen 🙂

   Groetjes,
   Marisca